One and Two (2015)

One and Two (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Andrew Droz Palermo
Scenariu: Andrew Droz Palermo, Neima Shahdadi
Actori: Kiernan Shipka, Timothée Chalamet, Elizabeth Reaser
Anul: 2015
Gen: Drama, Fantezie, Thriller
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<5s1FZ2Kd1E0/oat" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

In One and Two, Zac și Eva sunt ascunse departe de lumea exterioară pentru că trăiesc cu un secret că tatăl Daniel (Grant Bowler) nu vrea lumea din afara sa stiti despre: se pot teleporta la un loc la altul doar prin concentrarea. Regulile acestui abilitate innascuta este în mare parte implicată, deși co-scenaristul / regizorul Andrew Droz Palermo (“bogat Hill”) sugerează în mod activ că copiii trebuie să fie în măsură de a vizualiza (deși nu neapărat cu ochii deschisi) unde se duc Pentru ca abilitatile lor de a lucra in filmul One and Two. Cu toate acestea, în timp ce Zac și Eva s-au obișnuit să competențelor lor, Daniel rămâne îngrijorat. Daniel ceasuri copiii săi joacă într-un câmp deschis, și se roagă ca simțurile super-naturale copiilor săi nu sunt un blestem divin. Vorbind despre Eva, Daniel întreabă Dumnezeu: “Eu nu înțeleg: ce servicii este ea pentru tine în această stare?” El adaugă: “Eu cer pentru ajutor, eu cer pentru claritate ta.”

Aceste linii înființat o putere fascinantă dinamică din One and Two: omul se roagă la Dumnezeu, dar Dumnezeu nu răspunde, așa că omul pedepsește copii. Dar acest tip de relație, prelinge în jos nu este explorat într-un mod care implică emoțional, nici măcar în scena introductivă menționată mai sus. Noi nu ajunge pentru a vedea ceea ce arata ca atunci când Daniel el ajungând la Dumnezeu, pentru că în acest moment, ne uităm la Zac și Eva joc prin ochii lui Daniel. Acest lucru este, tehnic, un fel destul de sofisticate de subiectiv tehnologie punct de vedere, deoarece absența lui Daniel sugerează nu suntem doar suturate în perspectiva lui: vedem lucrurile așa cum Daniel însuși vrea să fie văzut în filmul One and Two, timp ce el observând kids– lui o, prezență invizibilă omniscient. Aici, Palermo întărește subliminal ideea că Eva și Zac nu știu ceea ce nu au văzut încă de doar teasingly arătând Daniel când e gata să se arate. Mai mult decât atât, putem doar în mod clar face din expresia pe oricare Zac fețelor Eva când Zac teleportează brusc spre prim-plan a împușcat expansiv Palermo. Scena are un câmp adancime-a-incredibile: nu poti vedea tot ce se întâmplă în fundal, în cazul în care joacă Zac și Eva. Dar când Zac apare în prim-plan, îți dai seama cât de inteligent vizualizare Palermo relație la distanță și compartimentat hiper lui Daniel cu Eva si Zac este.

Din păcate, în timp ce stilul de filme online One and Two este interesant intelectual, nu visceral angajarea suficient pentru a face Zac si dorinta lui Eva să-și exprime cu succes atât nevoia lor disperată de a simt normal și / sau de evacuare influența lui Daniel. Daniel este rampa de lansare emotionala care Zac și Eva reacționa împotriva deoarece mama Elizabeth (Elizabeth Reaser) este bolnav. Dar ia o privire la locul în care Daniel pedepsește atât a copiilor săi, făcându-le confrunta cu pereți dormitor respective în timp ce el fixează umerii de îmbrăcăminte lor la pereții lor, cu un ciocan. E o scenă frumoasă, misterioasă, dar este prezentat într-un mod pe care trebuie sa tulpina de a face ce se întâmplă. Și în mijlocul acestui fel de scenă, nu ar trebui să aveți să lupte atât de greu de înțeles de ce evenimente sunt jucate ca răceală în care acestea sunt in One and Two. Până în momentul Daniel descompune, și imploră Zac să înțeleagă de ce a făcut lucrurile pe care le-a făcut, nu te pot ajuta, dar doresc ca ai inteles perspectiva lui Daniel mai bine dincolo de un, aparent-Baring suflet mărturisire nemișcat, și o rugăciune mai devreme. “One și Two” este superficial interesant, dar nu e mult mai mult decât atât.