Once Upon a Time in Hollywood (2019)

În anul 1969, o nouă lume din filmul Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Povestea are mai multe linii narative, în stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

Once Upon a Time in Hollywood (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: A fost odată la Hollywood
Regia: Quentin Tarantino
Actori: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.7


Once Upon a Time in Hollywood (2019) Online Subtitrat


Trailer


Recenzie film Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Cu acţiunea plasată în 1969, în toiul revoluţiei hippie şi a transformării totale a Hollywoodului, Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat are în centru un actor fără succes (Pitt) care joacă într-un serial western şi pe dublura lui (DiCaprio), care încearcă să supravieţuiască. Coincidenţa face ca personajul lui Brad Pitt, Rick Dalton, să fie vecinul actriţei Sharon Tate, starleta şi soţia lui Roman Polanski care a fost una dintre victimele lui Charles Manson.

Bugetul filmul este estimat la 100 de milioane de dolari, iar Tarantino a dezvăluit anterior că filmul va fi similar – ca stil şi plan al acţiunii – peliculei „Pulp Fiction“ (1994) şi va fi lansat pe 26 iulie. „Rick şi Cliff se străduiesc să-şi facă o carieră într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Însă Rick are o vecină foarte faimoasă, Sharon Tate. Am lucrat la acest scenariu timp de cinci ani şi, în plus, mare parte din viaţă am trăit în Los Angeles, inclusiv în 1969, când aveam şapte ani.

Sunt foarte entuziasmat să spun povestea unui Los Angeles şi a unui Hollywood care nu mai există astăzi. Şi nu aş putea fi mai mulţumit şi mai fericit de dinamica acestei echipe, DiCaprio şi Pitt. A fost complicat de dus la capăt acest proiect, dar am reuşit“, a declarat Tarantino.


Tom Cruise era cât pe ce să îi fure rolul lui Brad Pitt

Pelicula Once Upon a Time in Hollywood l-ar fi putut avea drept cap de afiș pe starul lui Mission: Impossible. Se notează că Tom Cruise a fost foarte aproape să își adjudece rolul cascadorului Cliff Booth, în care îl vom vedea din 16 august pe Brad Pitt.

Quentin Tarantino a povestit într-un podcast al prezentatorului MTV Josh Horowitz (intitulat Happy Sad Confused) că a avut o întâlnire cu Tom Cruise, în care au discutat despre Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat, deoarece cineastul ar fi vrut ca acesta să facă parte din distribuție. Deși „s-au plăcut reciproc”, așa cum a menționat Tarantino, colaborarea nu a fost posibilă.

„Am discutat despre film. Tom este un tip grozav, ne-am plăcut reciproc și cred că vom colabora pe viitor la un alt proiect”, a explicat el. Regizorul a menționat într-un interviu anterior, acordat publicației Entertainment Weekly, că rolul cascadorului a fost extrem de vânat: „Toată lumea își dorea să îl joace pe Cliff”.

Poate că și rolul Sharon Tate din film ar fi fost unul dintre cele pentru care ar fi ajuns să intre în competiție multe actrițe celebre de la Hollywood. Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad, I, Tonya) a fost însă prima alegere a lui Tarantino. Asta și pentru că, pe când era gata să termine scenariul lui Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat, a primit un mesaj de la actriță în care aceasta îi spunea că este o mare admiratoare a filmeor sale și că s-ar bucura să aibă ocazia de a juca într-unul din ele.


Margot Robbie si Tarantino

Într-un interviu acordat revistei Vogue, actrița Margot Robbie din 2019 subtitrate in romana a mărturisit că a avut unele rețineri în a lucra cu Quentin Tarantino la Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat.

Margot a dezvăluit că, după ce chiar ea i-a solicitat cineastului rolul lui Sharon Tate și s-a bucurat enorm că l-a primit, a aflat de acuzațiile actriței Uma Thurman. Aceasta a susținut că în 2003, la filmările lui Kill Bill, Tarantino a obligat-o să renunțe la dublura-cascador și să execute ea însăși o periculoasă scenă auto, în urma căreia s-a accidentat grav. Actrița a mai spus și că Tarantino a scuipat-o în faţă şi a ştrangulat-o pentru alte scene din film.

Scandalul Weinstein și mișcarea #MeToo l-au forțat și pe Tarantino să ofere un răspuns acuzațiilor aduse. El și-a cerut scuze pentru felul în care a tratat-o pe Thurman, ba chiar a spus că acelea sunt momentele pe care le regetă cel mai mult în viață.

Scuzele regizorului au liniștit-o pe Robbie, care a acceptat și rolul de producător al lui Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat: „Chiar m-am gândit la acest lucru. Dacă oamenii vor considera decizia mea de a juca și de a fi și producător al filmului conflictuală? Nici nu știu ce să spun că simt în legătură cu lucrul acesta, deoarece sunt extrem de recunoscătoare pentru faptul că mă aflu în această poziție de putere, că am mai mult control creativ și că acest lucru este încurajat acum. […] A fost visul vieții mele să lucrez cu Tarantino și iată că am reușit. M-ar întrista să aflu că oamenii mă critică pentru așa ceva, în ciuda celorlalte lucruri pe care le fac”, a explicat actrița.

„Tarantino mi-a spus că nu mă voi mai distra niciodată atât de bine pe un platou de filmare. Și a avut dreptate”, a mai adăugat Robbie.


Filmul este inclus în competiția pentru Palme d’Or

Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat, de Quentin Tarantino (2h 45), va fi proiectat la Cannes Film Festival, în cadrul principalei secțiuni competiționale, se vede într-un anunț de ultimă oră trimis de biroul de presă al festivalului. În cursa pentru Palme d’Or a fost adăugat pe ultima sută de metri și filmul de patru ore al lui Abdellatif Kechiche, Mektoub, My Love: Intermezzo.

În completarea selecției anunțate pe 18 aprilie, festivalul mai adaugă câteva titluri – Lux Æterna, de Gaspar Noé, în secțiunea non-competițională „Midnight Screenings” și Chicuarotes, de Gael García Bernal în secțiunea non-competițională „Special Screenings”, în care mai sunt anunțate alte trei titluri. Secțiunea „Un Certain Regard” adaugă două noi filme, La fameuse Invasion des Ours en Sicile, de Lorenzo Mattotti (1h22) și Odnazhdy v Trubchevske, de Larissa Sadilova (1h 30).

„Ne-am temut că filmul Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat, anunțat cu premiera în cinematografe la finalul lunii iulie, nu va fi gata pentru Cannes, dar Quentin Tarantino, care nu a părăsit studioul de montaj de patru luni, este un adevărat copil al Cannes-ului, fidel și punctual! Ca și în cazul filmului Inglourious Basterds, va fi la Cannes, de data aceasta la 25 de ani distanță de momentul când lua Palme d’or pentru Pulp Fiction, cu un film terminat, proiectat pe peliculă de 35 mm, în prezența actorilor din distribuție – Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt.

Filmul său este o declarație de dragoste adusă Hollywood-ului copilăriei sale, o revizitare a anilor 1969 și a muzicii rock a momentului, plus o odă adusă cinema-ului în întregime. E, de asemenea, o muncă ce ne depășește așteptările și dovedește maturitatea artistului. De aceea, pe lângă lui Quentin și echipei sale, Festivalul mulțumește în mod special Sony Pictures, ce a făcut posibilă prezența filmului la festival”, se vede în comunicatul remis Cinemagia.

După ce a anunţat, pe 18 aprilie, Selecţia Oficială a celei de-a 72-a ediții a Festivalul de Film de la Cannes, directorul artistic al Festivalului, Thierry Fremaux, mai avea de urmărit încă 25 de filme. Cum Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, nu a apărut printre filmele selecționate, existau aşteptări ca acest film plus noi titluri să fie anunțate în zilele următoare anunțului, în condițiile în care această ediție e – deja – extrem de concentrată: filmul românesc La Gomera, de Corneliu Porumboiu va concura pentru Palme d’Or cu filmele lui Terrence Malick, Jim Jarmusch, Xavier Dolan şi cu producția fraţilor Dardenne, dar și cu nou-veniţii Mati Drop şi Celine Sciamma.


Online Subtitrat

În anul 1969, o nouă lume din filmul Once Upon a Time in Hollywood (2019) online subtitrat se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5