Once Upon a Time in America (1984)

Once Upon a Time in America (1984) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: A fost odata in America
Regia: Sergio Leone
Actori: William Forsythe, Robert De Niro, James Woods, Treat Williams, Joe Pesci
Anul: 1984
Gen: Crima, Drama
Durata: 229 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Este filmul Once Upon a Time in America prea lung? Da și nu. Da, în sensul că este nevoie de concentrare reală de a înțelege de construcții poveste Leone, în care totul poate sau nu poate fi un vis de opiu, un coșmar, o memorie, sau un flashback, și că trebuie să țină cont de personaje și relații peste cincizeci de ani. nu, în sensul că filmul Once Upon a Time in America este compulsiv si in mod continuu de urmărit și că publicul nu a se amestecă sau să crească neliniștit ca epopeea desfășurat. ”

Filmul Once Upon a Time in America spune povestea a cinci decenii în viața de patru gangsteri din New York City – prieteni din copilărie, care sunt criminali nemiloși aproape de prima, dar care au o legătură specială de loialitate față de celălalt. Atunci când unul dintre ei rupe acea legătură, sau crede că nu, el este bântuit de vinovăție până târziu în viața sa, când descoperă că el nu a fost trădătorul, dar trădat. Versiunea originală Leone spune această poveste într-o serie complexă de flashback-uri, amintiri, vise. Filmul se deschide cu două scene de violență înspăimântătoare, se mută la o den opiu în care caracterul Robert De Niro încearcă să scape de consecințele acțiunii sale, iar apoi stabilește tonul ei cu o scenă de mare putere: Un telefon fără încetare de apel, sunete pentru totdeauna în conștiința unui om care a chemat poliția și trădat prietenii săi. Filmul Once Upon a Time in America se mișcă înainte și înapoi într-o tapiserie de episoade, toate acestea se potrivesc împreună într-un tot emoțional. Există momente când nu le înțelegem exact ce se întâmplă, dar niciodată un timp când nu se simt încrederea în narativă a filmului.

Această versiune nu a fost văzut în cinematografe americane, deși este acum disponibil pe casetă [Once Upon a Time in America]. În schimb, întreaga structură a flashback-uri a fost aruncat la gunoi. Sună telefonul o dată. Tranzițiile poetice au dispărut. Filmul a fost smuls în ordine cronologică aparentă, scene au fost aruncate de către mână, relațiile sunt acum inexplicabile, iar publicul este probabil să-și petreacă o mare parte din timpul său în uimire completă. Este o mare ironie că acest loc de muncă de editare eșuată a fost destinat să “clarifice”, filmul.

Aici sunt unele dintre problemele specifice cu versiunea scurta in filme online Once Upon a Time in America. O scenă Speakeasy vine în fața unui titlu de ziar anunță că interzicerea a fost ratificat. Interdicție este abrogat, asupra a ceea ce se simte ca a doua zi, dar trebuie să fie de șase ani mai târziu. Doi gangsteri vorbi despre jefuirea unei bănci, în fața unei femei care nu a mai fost văzut în filmul; au eliminat scena explicând cine este. Un lider de muncă se transformă în sus, inexplicabilă, și implică gangsterii într-o situație inexplicabilă. El a mai târziu vinde, dar cui? Oamenii vin pentru a ucide prietena lui De Niro, un personaj ne-am cunoscut abia și nu știm dacă provin de la mafia sau poliția. Și aici este o urlătoare real: La sfârșitul versiunea scurta, De Niro a lasa o cameră pe care nu a mai văzut înainte de mers pe jos printr-un panou secret în perete. Cum a știut că a fost acolo? În versiunea lungă, el a fost spus că a fost acolo. În versiunea scurtă, ieșirea sa uimitoare arată dispreț simplu pentru public.

Multe dintre fotografii mai frumoase ale filmului Once Upon a Time in America lipsesc din versiunea scurtă, printre care un moment bravură când un flash-forward este indicat printr-un neașteptată a unui Frisbee, și alta în care trecutul devine prezent ca Beatles “Yesterday” se strecoară în coloana sonoră. Relațiile sunt trunchiate, scene sunt stoarse de viață, și am sfida pe cineva să înțeleagă parcela de versiunea scurtă. Originalul “A fost odată în America” ​​devine un rating de patru stele. Versiunea scurtă este o parodie.