Once Upon a Date (2017)

Once Upon a Date online subtitrat este o comedie romantică despre un teatru aflat în dificultate de familie care riscă să fie forțat să renunțe la afaceri de către un dezvoltator imobiliar lacom. Josh își asumă sarcina de a convinge proprietarul să vândă prin audiție pentru Prince Charming în producția viitoare O dată la o dată.

După ce tații lui îl mută pe el și pe sora lui georgiană, Olive, de la Boston la New Amity, New Hampshire, rasist și etnic, el devine invizibil. Olivei își petrec tot timpul cu noi prieteni; Peter etichetează de-a lungul și încearcă să se alăture conversației, dar vocea lui este repede înecată. Simtindu-se singur si nemaiauzit, singura lui consolare este jocul “Elf Mirror”, un joc video in care jucatorul trebuie sa salveze un pamant mitologic de la un dragon.

Un nou coleg de clasă, cu Kai Delikatua cu piele de măsline, scutură lucrurile la școală când intră în clasa de arte plastice a lui Peter. El este sfidător și nu se teme să vorbească; el este, de asemenea, un fan al “Elf Mirror”. Peter decide că Kai va fi noul său prieten. Cu toate acestea, ideea de prietenie a lui Kai este puțin prea îndrăzneață pentru Peter; și poate că nu ar fi partenerul perfect. Dar este prea târziu ca Peter să reapară vechile prietenii?


Regia: Lee Friedlander
Actori: Francia Raisa, Katrina Bowden, James Callis
2017
Gen: Romantice
IMDB: 7.1


Once Upon a Date (2017) Online