On Wings of Eagles (2016)

On Wings of Eagles (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Shin, Michael Parker
Actori: Joseph Fiennes, Bruce Locke, Richard Sanderson
An: 2016
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 7.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis On Wings of Eagles

Printre lista câștigătorilor premiului Oscar pentru cea mai bună imagine, puțini sunt la fel de inspirați ca și filmul care a luat acasă onorurile în 1982, Chariots of Fire. Chiar și astăzi, cam 35 de ani mai târziu, povestea a doi sportivi care depășesc intoleranța religioasă. Si prejudecățile rasiale pe drumul spre victorie la Jocurile Olimpice din 1924 rămâne o experiență înălțătoare. Filmul este deosebit de venerat de cinefili religioși pentru portretizarea pozitivă a lui Eric Liddell. Sprinterul a cărui convingere bazată pe credință împotriva concurenței în zilele de duminică conduce o bună parte a dramei în actul final al filmului.

Pe măsură ce “simți bine”, așa cum sunt Chariots of Fire, filmul se termină într-o oarecare sumă. Într-un scurt epilog, publicul este informat că Liddell a plecat în spate pentru a-și continua lucrarea misionară în China. Acolo, el a murit ulterior într-o tabără de internare condusă de japonezi în urma izbucnirii celui de-al doilea război mondial. Este acea parte a vieții lui Liddell, care este focul noului film, Pe aripile vulturului.

Povestea se ridică în 1941, un punct în care Liddell (Joseph Fiennes) fusese deja în China de ani de zile fericit să se ocupe de munca sa. Cu toate acestea, odată cu creșterea războiului, în curând a devenit evident că forțele japoneze ar depăși probabil zona. Temându-se pentru siguranța lor, Liddell și-a trimis soția și copiii la siguranță în Canada, dar a rămas în spatele său pentru a ajuta la rularea unei misiuni rurale dedicate servirii săracilor.