On Chesil Beach (2017)

On Chesil Beach este o dramă puternică și profundă care surprinde modul în care educația rigidă și diferită provoacă tensiuni printre tinerii din Anglia anilor 1960. Florence și Edward sunt un cuplu tânăr aflat în luna de miere pe litoralul englezesc. Florence este o violonistă disciplinată, ce provine dintr-o familie bogată plină de pretenții.

Tatăl său deține o fabrică, iar mama ei îl privește cu superioritate pe Edward, care provine dintr-o familie modestă. Cu toate acestea, Edward îi oferă tinerei Florence o promisiune de libertate. El a fost crescut în mediul rural, într-o familie mai nepăsătoare, și a găsit eliberare în literatură.

Cei doi îndrăgostiți ajung la o pensiune din Chesil Beach, pregătiți să-și înceapă viața împreună, dar fără speranță, pentru prima noapte. Tensiunea de a-și consuma căsătoria crește, în timp ce flashback-urile scot la iveală diferențele drastice dintre cei doi soți. Legată de codul social al unei alte ere și probabil abuzată sexual de tatăl ei, Florence este înspăimântată de intimitatea sexuală. În cursul unei seri, ambii reflectă asupra educației lor și asupra perspectivei viitorului lor. Oare ce decizii se vor lua?

On Chesil Beach (2017) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Pe plaja Chesil
Regia: Dominic Cooke
Actori: Saoirse Ronan, Emily Watson, Anne-Marie Duff
2017
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.3


On Chesil Beach (2017) Online Subtitrat


Trailer