Omul spectacol – The Greatest Showman (2017)

The Greatest Showman on Earth celebrează naşterea show-business-ului şi ni-l prezintă pe vizionarul care, apărut de nicăieri, a reuşit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Hugh Jackman este P.T. Barnum, supranumit Omul spectacol, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

Hugh Jackman a punctat într-un interviu că începutul şi finalul anului a fost marcat, pentru el, de două filme total diferite: „unul nici că se putea să fie mai vesel, iar celălat mai întunecat”. Dacă Logan a însemnat o despărţire aspră şi tristă de Wolverine, rolul lui P.T. Barnum din The Greatest Showman este situat chiar la polul opus şi îi solicită cu totul alte abilităţi.

Starul numeşte pelicula se se va lansa şi la noi pe 29 decembrie „antidotul” pentru Logan. Este „un film sincer, creat să facă oamenii fericiţi, să le aducă zâmbetul pe buze”. „Este destinat celor între 5 şi 90 de ani. Vine cu o muzică grozavă şi te face să te simţi excelent”, a mai spus actorul.

În filmul despre mogulul american al divertismentului din secolul XIX mai cântă şi dansează alături de Jackman şi Michelle Williams; Zendaya; Zac Efron şi Rebecca Ferguson.


Regia: Michael Gracey
Actori: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: 7.8


The Greatest Showman (2017) Online Subtitrat