Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018)

Omul-Paianjen: In lumea paianjenului online subtitrat ni-l prezinta pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, in rolul principal, ca o dovada a posibilitatilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, in care oricine ar putea sa poarte vestita masca.

Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018) Online Subtitrat in Romana

Inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis si a artistului plastic Sara Pichelli, din 2011, filmul se axeaza pe aventurile unui adolescent afro-latino-american din Brooklyn, Miles Morales, care incearca sa se integreze intr-o scoala privata din Manhattan.

Tatal lui Miles este un ofiter de politie ca la carte, iar mama sa este o asistenta medicala extrem de devotata meseriei sale. Amandoi sunt niste parinti iubitori , mandri de realizarile fiului lor, dorind sa-l vada integrat in scoala pentru copii supradotati, unde l-au inscris.


Titlu original: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Actori: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Jake Johnson
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 8.5


Spider-Man: Into the Spider-Verse (2019) Online Subtitrat


Trailer Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018)


Recenzie Spider-Man: Into the Spider-Verse

Totusi, acomodarea pentru noua scoala pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degraba sa petreaca timp cu prietenii sai din vecini, sau sa-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l incurajeaza in pasiunea sa pentru graffiti. Desi Miles il idolatrizeaza pe Aaron, unchiul sau fermecator este o persoana complexa, care a cam avut probleme cu legea in trecut.

Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018) Online Subtitrat in Romana

Viata lui Miles devine si mai complicata atunci cand este muscat de un paianjen radioactiv, care-l face sa dobandeasca abilitati si trasaturi supranaturale, cum ar fi veninul, camuflajul natural, gelul adeziv, auzul extrem de fin, simturile de paianjen si multe altele. Intre timp, Kingpin, geniul raului, mafiotul orasului, si-a construit un accelerator nuclear ultrasecret, care reuseste sa deschida un portal catre alte universuri, aducand in lumea lui Miles o serie de alte versiuni ale lui Spider-Man (inclusiv pe cea a lui Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham si Peni Parker).

Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018) Online Subtitrat in Romana

Ajutat de personaje familiare cum ar fi Peter Parker, Spider-Gwen si razboinica matusa May, sau noile personaje Spider-Ham, Spider-Man Noir si Peni Parker, Miles invata sa accepte provocarile si responsabilitatile de a fi un super-erou adevarat. El isi da seama ca oricine isi poate pune masca de erou si poate lupta pentru ceea ce e cinstit si corect.


Omul-Paianjen: In lumea paianjenului o noua animatie a seriei!

Spider-Man: Into the Spider-Verse/Omul-Paianjen: In lumea paianjenului, cu premiera pe marile noastre ecrane pe 28 decembrie, ne prezinta o noua viziune asupra super-eroului Marvel, care a fost creat de Stan Lee si Steve Ditko in 1962. Cu o distributie noua si o viziune revolutionara, filmul nu seamana cu niciuna dintre variantele anterioare care il punea in centrul atentiei pe indragitul personaj.

Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018) Online Subtitrat in Romana

Phil Lord si Christopher Miller, talentatii creatori ai filmului premiat cu BAFTA si Annie The Lego Movie si ai filmului 21 Jump Street, si-au unit puterile creatoare pentru a realiza o noua versiune a universului Spider-Man, cu un stil vizual revolutionar. Omul-paianjen: In lumea paianjenului ni-l prezinta pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, in rolul principal, ca o dovada a posibilitatilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, in care oricine ar putea sa poarte vestita masca.


Castul complet al animatiei

Vocile personajelor apartin lui Shameik Moore in rolul lui Miles Morales; Jake Johnson in cel al lui Peter Parker; Hailee Steinfeld in rolul lui Spider-Gwen; Mahershala Ali in rolul unchiului Aaron; Brian Tyree Henry in rolul tatalui lui Miles; Jefferson; Lily Tomlin in rolul matusii May; Luna Lauren Velez in rolul mamei Rio; John Mulaney in rolul lui Spider-Ham; Kimiko Glenn in rolul lui Peni Parker; Nicolas Cage in rolul lui Spider-Man Noir; Kathryn Hahn si Liev Schreiber in rolul lui Kingpin.

Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018) Online Subtitrat in Romana

Cei care si-au adus contributiile lor creatoare pentru realizarea acestui film sunt nimeni altii decat renumitii Phil Lord si Christopher Miller; cei care au regizat indragitul film de animatie al Sony Pictures Animation Cloudy with a Chance of Meatballs; filmele Jump Street 21 si 22 si filmul premiat cu BAFTA si Annie-Award The LEGO Movie.