Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp (2018)

In Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp online subtitrat, care ii are in rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibila de a se micsora. In intervalul tulbure de dupa „Captain America: Razvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se lupta cu consecintele alegerilor pe care trebuie sa le faca atat in rolul lui de super-erou, cat si in acela de parinte.

Pe masura ce se straduieste sa gaseasca un echilibru intre viata personala si responsabilitatile de Ant-Man; el e insarcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) si de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o noua misiune urgenta si periculoasa. Scott din filmul Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp online subtitrat, trebuie sa-si puna din nou costumul de Om Furnica (Ant-Man); si sa invete sa lupte alaturi de Viespe (The Wasp) ca o echipa, pentru a descoperi niste secrete primejdioase, invaluite in trecut si uitare.

Filmul Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp online subtitrat a fost laudat de critica pentru umor si povestea accesibila. Fara tonul dramatic pronuntat al ultimului film Marvel, Infinity War. Desi exista si recenzii ce sustin ca nu se ridica la nivelul productiei anterioare din serie; publicul si critici au laudat studioul Marvel, pentru inca un film bine facut. Se estimeaza ca Ant-Man and the Wasp va obtine in jur de 70-80 milioane de dolari la debutul sau in box-office-ul nord-american.

Omul Furnică şi Viespea - Ant-Man and the Wasp (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Peyton Reed
Actori: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.2


Ant-Man and the Wasp (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Ant-Man and the Wasp reușește să ridice moralul dărâmat al fanilor MCU după întâmplările tragice din Infinity War datorită unui Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) cu simțul umorului, care nu se prea ia în serios, cu o echipă de supereroi victorioasă, fără villaini de calibru, din care „Fantoma” (Hannah John-Kamen) e mai mult un (anti)erou tragic și cu coechipieri improbabili (în frunte cu „bufonul” fără voie Luis, al lui Michael Peña), plus forțe de ordine ușor caricaturale. În plus, însăși superputerea acestor personaje duce la multe situații amuzante, mai ales când apar probleme tehnice.

Infinity War ridica ștacheta acțiunii, cu evenimente desfășurate simultan pe mai multe câmpuri de luptă. Ant-Man and the Wasp are, comparativ, mai puțină acțiune (însă unele secvenţe sunt foarte bune), dar ne oferă o „călătorie cuantică”. Miza filmului nu are anvergură, din păcate, pentru că echipa nu pleacă să salveze lumea…. Miza este una personală (încercarea de salvare a lui Janet van Dyne, jucată de Michelle Pfeiffer, din vidul cuantic). Un plus al filmului e ponderea mare a personajului feminin din echipă, Hope van Dyne/Viespea, care salvează mai tot timpul situația. Villainul are o particularitate pe care specialiștii în efecte vizuale au explorat-o creativ.

Omul Furnică şi Viespea au reușit să facă în filmul omonim o echipă atât de bună încât ni-i imaginăm deja, înainte să o vedem pe Captain Marvel în acțiune, învingându-l pe Thanos, pătrunzând cumva în sistemul lui sangvin, ca în filmul „Fantastic Voyage” (în regia lui Richard Fleischer, 1966) unde un submarin minuscul navigha prin fluidele corporale ale unui savant aflat în comă, pentru a înlătura un cheag de sânge amenințător de viață.