Omul din Kentucky – The Kentuckian (1955)

Omul din Kentucky – The Kentuckian (1955) Film Online Subtitrat


Regia: Burt Lancaster
Actori: Burt Lancaster, Diana Lynn, Dianne Foster
An: 1955
Gen: Drama, Western
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omul din Kentucky – The Kentuckian

În anii 1820, Elias Wakefield (Burt Lancaster), zis și ‘Marele Eli’, se hotărăște să plece definitiv din Kentucky împreună cu fiul său (Donald MacDonald). Pe drum, se întâlnesc cu două femei: servitoarea Hannah (Dianne Foster), care vrea să îi însoțească, și profesoara Susie (Diana Lynn), interesată să se mărite cu Marele Eli.

Îmi place acest film, dar atunci, s-ar putea să fiu prejudecată. A fost făcută în 1954 chiar înainte de ziua mea de naștere, iar familia mea și cu mine eram în ea. Fratele meu și cu mine am jucat copii de școală, tatăl meu era fermier și mama mea era una dintre doamnele de pe barca fluvială. Mi-a plăcut să fiu pe scenă în satul Lincoln din Rockport, Indiana și să-l văd pe Burt călătorind în costumul său de epocă.

Intotdeauna a actionat ca si cum ar sti exact ce face. Toată lumea îi dă lui Walter o mulțime de spațiu, în timp ce primește lecții de la Lash LaRue. Un expert de vânătoare de la vechii occidentali din Hollywood. Despre cum să folosească biciul. A învățat ceva, dar Lash a făcut scenele mari.

Doamna Lynn a fost bună și drăguță tuturor copiilor noștri când am făcut scenele în școală. John Caradine era întotdeauna gol și vesel și părea că iubește pe toată lumea și ce făcea.

Pot continua și mai departe. Am câteva imagini din spatele scenei pe care tatăl meu mi-a luat-o, o imagine minunată a mamei mele minunate. Intr-un costum frumos de pe vas și o copie a “Cornului lui Gabriel”, a cărții din care a fost filmat filmul, precum și copie a filmului.