Omul de la Zoo – Zookeeper (2011)


Omul de la Zoo – Zookeeper (2011) Online Subtitrat


Regia: Frank Coraci
Actori: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb
An: 2011
Gen: Comedie, Familie, Romantice
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Omul de la Zoo – Zookeeper (2011)

În Omu’ de la Zoo, animalele de la Franklin Park Zoo îl iubesc foarte mult pe Griffin Keyes (Kevin James), cel mai bun îngrijitor al lor. Constatând că se simte mai în largul lui în compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotărăște să plece de la Zoo pentru a-și căuta o slujbă mai spectaculoasă, fără de care nu va reuși niciodată să cucerească o fată.

Cuprinse de panică, animalele se decid să rupă legământul de tăcere cu care se obișnuiseră de la începuturi și să-și dezvăluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! Pentru a-l convinge pe Griffin să nu le părăsească, ele se angajează să-l învețe regulile din lumea animalelor, după care ar putea face curte unei iubite. În rolurile principale din film mai joacă Rosario Dawson și Leslie Bibb, iar pe coloana sonoră vom auzi vocile renumite ale actorilor Cher, Nick Nolte, Adam Sandler și Sylvester Stallone.

Columbia Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă o producție a Broken Road/Hey Eddie/Happy Madison; Zookeeper/ Omu’ de la Zoo. În film joacă Kevin James; Rosario Dawson și Leslie Bibb. Regia e semnată de Frank Coraci. Scenariul a fost scris de Nick Bakay & Rock Reuben & Kevin James și de Jay Scherick & David Ronn. Povestirea aparține lui Jay Scherick & David Ronn. Producția aparține lui Todd Garner; Kevin James; Adam Sandler; Jack Giarraputo și Walt Becker.

Producătorii executivi sunt Barry Bernardi; Jeff Sussman; Charles Newirth și Jennifer Eatz. Imaginea e realizată de Michael Barrett. Scenografia îi aparține lui Kirk M. Petruccelli; montajul – lui Scott Hill; iar costumele – Monei May. Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams. Montajul muzical este realizat de Michael Dilbeck. Efectele vizuale îi aparțin lui Peter G. Travers; iar efectele vizuale speciale sunt realizate de Sony Pictures Imageworks Inc.