Omor prin imprudență – Doodslag (2012)


Omor prin imprudență – Doodslag (2012) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Marcel Lenssen
IMDB Rating: 6,8
Regizor(i): Pieter Kuijpers
Actori: Theo Maassen, Gijs Scholten van Aschat, Maryam Hassouni

“Mâinile jos salvatori nostri este sloganul campaniei actuale a Fundației independent sire. Ce? Deoarece studiile arata ca opt din zece atacuri olandeze împotriva lucrătorilor de ajutor este obosit. Violența împotriva lucrătorilor de ajutor, se pare a fi o tendință. Director Pieter Kuijpers (uitat de lume) si echipa sa observat că aparent și a decis, cu un buget mic pentru a face filmul Omor prin imprudență. Theo Maassen s-ar putea la fel ca și în Kuijpers “ultimul TBS de film sunt esențiale.

Scenariul Omor prin imprudență este împărțit în patru capitole sunt fiecare precedate de un ecran alb, cu numeral roman negru indică capitolul. În capitolul unu, Max este o persoană fericită. El are un loc de muncă stresant emotional sau, dar el este mândru și fericit de a conduce vehicule ambulanță lui. Când colegul său sa oprit temporar, el devine tânăr marocan Amira ca un substitut. Ea este tânără, pasionat, dar mai ales foarte bine. Dacă el o zi din lucrarea sa împiedicat de un grup de tineri a afisari este, fiind motivată parțial de un aspect de televiziune de un actor de comedie celebru, literalmente de la el.

Theo Maassen este următorul actor de comedie, evident, dar el a insistat să joace rolul lui Max, și nu de actor de comedie Felix. Actor Gijs Scholten van Aschat joacă acum comediantul. Colegii Maas Sens Najib Amhali și Eric van Sauers joacă roluri secundare. Este de remarcat faptul că acestea din urmă oamenii picătură un rol dominantă în timp ce doar Scholten de Aschat regulat împotriva schmieren de pește. Acum, că e de înțeles că rolul său este atât de scris, dar funcționează filmul Omor prin imprudență în câteva scene-cheie împotriva. Maassen este ca in cele mai multe roluri sunt puternice și credibile. Caracterul său se va transforma evoluțiile violente de Maassen știe convingător jos.

Scenariul Omor prin imprudență este scris de Marcel Lenssen, care face astfel debutul. El a ales pentru a extinde subiectul curent la un complot hiper-realiste. Intensitatea astfel presupune a crescut, cu scopul de a face în punctul în care autorii, care urmează să fie amplificat. Cu toate acestea, problema aici este faptul că subiectul a fost atât de intensă și de actualitate, inclusiv prin campania SIRE și vestea că amplificat creează o formă de overkill face filmul își pierde doar sensul său de realism. Personajele din film a lovit și anume foarte departe, culminând o scenă între Max și Felix actor de comedie pe scena in timpul unui spectacol al lui. Filmul Omor prin imprudență apoi freaca ridicol în timp ce filmul până atunci a fost doar foarte intruzive. Că intensitatea se datorează în principal pe direcția puternic de Pieter Kuijpers ca fiind unul dintre puținii regizori alege aproape întotdeauna genul de violență thriller, și pe bună dreptate. El a însușit genul acum la ultimul detaliu și apare din nou la Omucideri.