Old Joy (2006)

Old Joy (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Kelly Reichardt
Actori: Daniel London, Will Oldham, Tanya Smith
An: 2006
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Old Joy

Kurt (Will Oldham) este inca acelasi coleg de rasfatat, care se simte mereu, cautand mereu o formula care sa-i aduca liniste. Someri, traind in van, trecand prin oras, inainte de a merge in urmatorul loc. La inceput, Kurt ii spune starului sau prieten Mark (Daniel London) ca recent a gasit calea cea buna spre fericire. Dar Mark stie (si stim) ca nu este adevarat. Kurt scoate bani de la Mark pentru a înscrie un pot în drumul lor din oraș (Kurt continuă să-l fumeze singur).

Mark a pus rădăcini. Este căsătorit, pe cale să devină tată și are o slujbă constantă. Dar el nu este un yuppie: trăiește modest, încă meditează, lucrează voluntar la tineret și conduce un vagon vechi Volvo. Urechea lui lipită de talk-urile Air America când conduce singur. Kurt indică diferențele dintre ei atunci când îi spune lui Mark. “Nu mă trezesc niciodată în ceva la care nu pot ieși cu ușurință”. Conștientizarea că această călătorie va pune capăt prieteniei bărbaților vine la ei – și la noi – treptat, oblic, aproape tacit.

Începe atunci când Kurt nu-și poate aminti indicatoarele pentru a-și atinge destinația dorită în cascadele inferioare (întregul film a fost împușcat în Portland și împrejurimile sale din mediul rural), reflectând tulburarea din viața sa. Deci, după ce conduceți aici și acolo, ei se sfârșesc prin a-și arunca cortul într-un loc desăvârșit, așternut, chiar lângă autostradă.