Oglinzi malefice – Mirrors (2008)

De la regizorul filmului “The Hills Have Eyes” vine Oglinzi malefice – Mirrors online subtitrat, terifianta poveste a unui fost politist framantat care trebuie sa-si salveze familia de un rau de neimaginat care foloseste oglinzile ca portal ca sa intre in casa lor.

Ben Carson (KIEFER SUTHERLAND) a avut parte si de zile mai bune. A trecut aproape un an de cand volatilul detectiv a fost suspendat din NYPD pentru impuscarea altui ofiter sub acoperire, un accident care l-a costat nu numai slujba, ci a alimentat alcoolismul si mania, lucru care l-a indepartat de sotie si copii, ajungand sa doarma pe canapeaua sorei sale, in Queens.

Disperat sa-si refaca viata si sa reinnoade legatura cu familia, Carson isi ia o slujba ca paznic de noapte la ruinele magazinului universal Mayflower. Ceea ce a fost candva un simbol al prosperitatii si grandorii se afla acum intr-un stadiu de degradare; cufundat in intuneric, ca o epava ruginita, distrusa de un incendiu urias care a devorat numeroase vieti inocente.

In timp ce Carson din Oglinzi malefice – Mirrors patruleaza printre ramasitele obscure si carbonizate ale magazinului, incepe sa observe ceva sinistru la oglinzile ornamentale care impodobesc peretii din Mayflower. Reflectate in sticlele gigantice, sunt imagini terifiante ce-l uimesc pe Carson.

Oglinzi malefice - Mirrors (2008) Online Subtitrat in Romana


Regia: Alexandre Aja
Actori: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart
Anul: 2008
Gen: Mister, Groaza
IMDB: 6.2


Mirrors (2008) Online Subtitrat


Trailer Mirrors (2008)