Officer Downe (2016)

Officer Downe (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Shawn Crahan
Actori: Kim Coates, Tyler Ross, Meadow Williams
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Officer Downe

Ofiterul Downe se plange de faptul ca pe strazile din Los Angeles s-a instalat haosul. Jura sa se intoarca de cate ori este necesar pentru a curata strazile de infractori. Motivul pentru care Downe nu se poate intoarce de cate ori isi doreste pentru a salva orasul este ca din punct de vedere tehnic este mort, un politist zombie, cu puteri telekinetice. Principalii adeversari ai ofiterului Downe sunt membrii grupului Fortune 500. Dupa ce Downe reuseste sa distruga una din operatiunile acestora, Fortune 500 il recruteaza pe Zen Master Flash, un maestrul al kung fu. Va reusi Downe sa ii faca fata?

Ia-ti de orgasm metru de rulare. OK, veți primi acea glumă atunci când vezi filmul. Acest film, așa cum presupun romanul grafic a fost la fel de bine, este pur și simplu distractiv. Un politist renegat care se poate vindeca, bine, sorta, este în afara pentru a curăța străzile din MF’n Los Angeles. Partea blasfemii va fi completat pentru tine în film. În ștergerea străzile crimei, el trebuie să expedieze cu banda locală de maici care rulează de arme și de a ajunge la Fortune 500. În cazul în care acest lucru suna toate brânzos și prostie, este, și în mod intenționat.

Eroul nostru, a jucat deadpan de Kim Coates, expedieri băieții răi în termen de prejudiciu extrem. Numarul comenzilor clin este destul de mare, dar într-un mod carte de benzi desenate. Capetele vor fi suflat, membrele acoperi și glob ocular sunt rupte dintr-un ritm frenetic. Ei încearcă să stropească în moralitatea poveste oarecum ca Robocop, dar se va observa cu greu. Chiar dacă ofițerul Downe face parte din echipa, el este încă privit ca un monstru.


Trailer Officer Downe