Odrasla lui tata – Billy Madison (1995)

Billy Madison din filmul Odrasla lui tata – Billy Madison online subtitrat, este plin de bani. Are o casa mare, plina de servitori care fac totul numai sa-i fie pe plac, doi baieti loiali, prieteni foarte buni si un tata indulgent care sa-i indrume pasii in viata.

Pentru varsta de 27 de ani, se poate spune ca are cam tot ce-i trebuie. Desi ar fi normal sa se considere fericit, Billy vrea mai mult. Hotarat sa castige respectul tatalui sau si mai ales sa detina controlul asupra averii imense a familiei, Billy trebuie sa repete cele 12 clase la scoala in mai putin de sase luni.

Cea mai mare parte a vietii, Billy si-a petrecut-o distrandu-se cu cei doi prieteni ai sai, Jack si Frank (Mark Beltzman si Norm MacDonald), inotand in piscina, studiind amanuntit continutul revistelor porno, consumand alcool si alergand pe toata mosia tatalui sau pentru a vana un pinguin imaginar. Rarele lui accese de responsabilitate nu se pot materializa, deoarece ii este prea lene sau este prea rasfatat ca sa dea viata gandurilor lui mature.

Odrasla lui tata - Billy Madison (1995) Online Subtitrat in Romana


Regia: Tamra Davis
Actori: Adam Sandler, Darren McGavin, Bridgette Wilson-Sampras
An: 1995
Gen: Comedie
IMDB: 6.4


Billy Madison (1995) Online Subtitrat


Trailer Billy Madison (1995)