Ochi de vultur – Eagle Eye (2008)


Un thriller care se desfasoara intr-un ritm rapid ce nu iti da timp sa rasufli, Ochi de vultur – Eagle Eye online subtitrat ii reuneste pe actorul Shia LaBeouf, regizorul D.J. Caruso si producatorul executiv Steven Spielberg, pentru prima data dupa hitul “Disturbia“.

In Ochi de vultur – Eagle Eye, Jerry Shaw (LaBeouf) si Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi straini adunati laolalta de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o. Necunoscuta ii ameninta pe Rachel si Jerry ca le ia viata lor si familiilor lor, fortandu-i astfel sa intre in jocuri periculoase si in situatii limita, urmarindu-le fiecare miscare prin intermediul unor dispozitive care astazi fac parte din cotidian si se gasesc pana si in supermaket-uri.

Vine momentul in care situatia escaladeaza, iar cei doi oameni absolut obisnuiti devin cei mai cautati oameni din tara, care acum trebuie sa descopere impreuna ce se intampla cu adevarat, ce este in spatele acestui joc .


Regia: D.J. Caruso
Actori: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson
Anul: 2008
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Durata: 118 minute
IMDB: 6.6


Eagle Eye (2008) Online Subtitrat


Ochi de vultur - Eagle Eye (2008)
Ochi de vultur - Eagle Eye (2008) Online Subtitrat in Romana

Un thriller care se desfasoara intr-un ritm rapid ce nu iti da timp sa rasufli, Ochi de vultur - Eagle Eye online subtitrat ii reuneste pe actorul Shia LaB

Notă film - PortalulTauTV.net:
5