Ochi de sarpe – Snake Eyes (1998)

Nicolas Cage din filmul Ochi de sarpe – Snake Eyes online subtitrat e unul dintre cei mai energetici actori Hollywoodieni iar Brian de Palma, unul dintre putinii regizori care ii este pe masura. De la incredibilul plan secventa de deschidere si pana la finalul plin de suspans, acest thriller de Brian De Palma, o avalansa de stil si excitare, mentine un ritm frenetic. Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf, dupa ce secretarul american al apararii e asasinat in timpul unei meci dintr-un campionat de lupte la care asista.

Prietenul sau, comandantul naval Kevin Dunne (Gary Sinise) caruia i-a fost atribuita sarcina de a-l pazi, se teme acum pentru cariera sa. O misterioasa si splendida femeie in alb (Carla Gugino) e amestecata si ea in caz. Martorii asasinatului nu sunt putini: cei 14.000 de spectatori din arena care, paradoxal, n-au vazut nimic. Intre timp, un uragan salbatic face ravagii in afara cladirii in care Ritchie incearca sa dezlege misterul cu ajutorul camerelor de supraveghere ale cazinoului. Curand, va descoperi adevaruri pe care n-ar fi vrut sa le stie. Filmul respecta unitatea de timp si de spatiu: avem arena si o singura noapte furtunoasa.


Regia: Brian De Palma
Actori: Nicolas Cage, Gary Sinise, John Heard
An: 1998
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 6.0


Snake Eyes (1998) Online Subtitrat


Trailer


Online Subtitrat

Nicolas Cage din filmul Ochi de sarpe - Snake Eyes online subtitrat e unul dintre cei mai energetici actori Hollywoodieni iar Brian de Palma, unul dintre putinii regizori care ii este pe masura. De la incredibilul plan secventa de deschidere si pana la finalul plin de suspans, acest thriller de Brian De Palma, o avalansa de stil si excitare, mentine un ritm frenetic. Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf, dupa ce secretarul american al apararii e asasinat in timpul unei meci dintr-un campionat de lupte la care asista.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4