Ocean’s 8: Jaf cu clasă – Ocean’s Eight (2018)

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, in mult asteptata productie a verii de la Warner Bros. Pictures – Ocean’s 8 Jaf cu clasă – Ocean’s Eight (2018) online subtitrat. Cinci ani, opt luni, 12 zile… si timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei.

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball si designerul vestimentar Rose din filmul Ocean’s 8 Jaf cu clasă – Ocean’s Eight online subtitrat. Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect in filmul Ocean’s 8 Jaf cu clasă – Ocean’s Eight (2018) online subtitrat, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere. 

Ocean's 8: Jaf cu clasă - Ocean's Eight (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Gary Ross
Actori: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway
An: 2018
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.2


Ocean’s Eight (2018) Online Subtitrat


Trailer Ocean’s Eight (2018)


Review

După o echipă feminină Ghostbusters şi în aşteptarea celei The Expendables, iată că avem parte de una de hoţomance. Continuare a francizei Ocean’s, lansată de Steven Soderbergh în 2001, Ocean’s Eight (2018) online subtitrat ne-o prezintă pe Debbie (Sandra Bullock), sora personajului interpretat de George Clooney în primele trei filme, şi încercarea ei de a pune mâna pe un colier în valoare de 150 de milioane de dolari. Premiera se bazează pe pedigree-ul distribuţiei pentru a compensa scenariul familiar şi insipid.

Subiectul nu mai are nevoie de nicio prezentare: ştii cum începe, cum se termină şi din păcate nici partea din mijloc nu s-ar spune că oferă mari surprize. Ocean’s 8 este ca o reprezentaţie de balet pe care ai văzut-o de nenumărate ori: îi cunoşti fiecare mişcare, prin urmare plăcerea revizionării stă exclusiv în frumuseţea execuţiei. În regia lui Gary Ross (The Hunger Games), filmul nu e nimic mai mult decât un “eye candy” lipsit de substanţă şi menit să te binedispună într-o după-amiază ori prea ploioasă, ori prea călduroasă de weekend de vară. Cu cât de gândeşti mai mult la el, cu atât realizezi că ai dat banii doar ca să vezi cât de bine arată Sandra Bullock la cei 53 de ani ai ei.

Evident, nu se aştepta nimeni ca Ocean’s Eight (2018) online subtitrat să fie vreo capodoperă, dar oare nu se putea pune mai multă “carne” pe cele aproape două ore ale poveştii? Ceva mai multe surprize, mai multă tensiune, mai mult umor? Ross lungeşte durata arătându-ne-o pe Bullock privind satisfăcută în zare, convinsă că planul ei e fără cusur. Da, după ce repetă asta de cinci ori, chiar o credem, dar asta nu înseamnă că trebuia s-o creadă şi echipa de scenarişti. Totul este gândit “în mic”, fiecărui pas îi urmează un altul, fiecare obstacol e ocolit cu o piruetă improvizată prompt şi executată în timp ce eroinele ne fac cu ochiul “ia te uită ce deştepte suntem”. Iar dezvăluirea finală are ceva din ambiţia casnicei care-i spune soţului venit frânt de la muncă: “beibi, am făcut tocană”, după care adaugă triumfător “şi gogoşi!”.

Da, o avem pe Sandra Bullock. Da, sunt câteva scene bune cu Cate Blanchett. Da, Anne Hathaway şi Helena Bonham Carter se achită cu succes de roluri care nu le pun nicio dificultate. E întotdeauna bine să o revedem pe Mindy Kaling într-un rol comic. Fanii Rihannei se vor bucura că e şi ea acolo. Singura problemă este că stângăciile scenariului lasă o vagă impresie că mai multe personaje au fost înghesuite într-o cameră şi obligate să colaboreze în ciuda unei chimii deficitare. Ocean’s 8 este exact ca această imagine din metrou, un construct artificial ce reuneşte câteva frumuseţi ale ecranului, le îngroapă în accesorii costisitoare şi apoi le spune “hai, la treabă, faceţi frumos”.

Ocean’s Eight (2018) online subtitrat nu este un film jignitor de prost şi probabil că această cronică îi vede mai degrabă defectele şi nu calităţile. Ocean’s 8 este doar un nou exponat hollywoodian ce privilegiază forma şi nu fondul şi nici măcar forma nu stă bine în picioare. Într-o perioadă când atâtea filme bune nu-şi găsesc loc în programul cinematografelor, este păcat că o producţie cel mult “meh” se lansează pe zeci de ecrane din toată ţara…

Încheiem cu o precizare: chiar dacă pe noi filmul nu ne-a prins nicio clipă, cu toată carisma concentrată pe ecran, asta nu înseamnă că publicul mai puţin exigent nu se va distra. La ieşirea din sala de cinema la proiecţia în avanpremieră de marţi seară, spectatorii aveau un zâmbet larg pe faţă, semn că Ocean’s 8 este exact acel gen de escapism care prinde la noi.