Obsesia – Heat (1995)

Obsesia – Heat (1995) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Michael Mann
IMDB: 8.2
Regizor(i): Michael Mann
Actori: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Obsesia – Heat

Atunci când doi oameni puternici se află de părți opuse ale baricadei, situația este la un pas de a fi explozivă. Acțiunea filmului se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, iar în prim plan se află doi oameni puternici. Cu personalități complexe care se hăituiesc reciproc. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigașul. Care întotdeauna a reușit să înfrunte dreptatea, legea și adevărul.

Neil McCauley (Robert de Niro) este criminalul a cărui amintire despre perioada petrecută în închisoare îl ambiționează să stea departe de polițiști. Împreună cu cei trei parteneri ai săi, Christ Shiherlis (Val Kilmer), Michael Cheritto (Tom Sizemore) și Nate (John Voight), Neil și-a asumat succesul și reușita a foarte multe jafuri impozante din Los Angeles și nu numai. Acum, el planifică să se retragă din meserie, însă nu înainte de o ultimă acțiune. Este bun în ceea ce face și toată lumea știe: este metodic și inteligent.

Vincent Hanna (Al Pacino) este un detectiv de la secția jafuri/omoruri din LAPD și are o obsesie care încetul cu încetul îi distruge viața personală și începe chiar să-i pericliteze cariera. Neil McCauley este captura pe care și-o dorește dintotdeauna. Vrea să-l prindă, este un impuls mai mult decât justițiar, este o obsesie, este încununarea carierei lui care fără această captură nu i-ar lăsa decât un gust amar. Își consumă toată energia pentru a descoperi detalii, elemente, fapte, urme care să-l conducă la gestul suprem: prinderea lui Neil.


Trailer Obsesia – Heat