O viata ca-n filme – Shining Through (1992)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Ecranizare a romanului omonim scris de Susan Isaacs, acțiunea filmului O viata ca-n filme – Shining Through online subtitrat este povestită în falshback-uri de către Linda Voss, care-și amintește totul într-un interviu pentru BBC. După dezastrul provocat de japonezi, prin bombardamentul de la Pearl Harbor, în al Doilea Război Mondial, Linda, o frumoasă secretară îndrăgostită de șeful ei Ed Leland, îl convinge să o trimită în misiune la Berlin, deși nu are experiență în spionaj și se bazează doar pe filmele văzute.

Pentru periculoasa slujbă e recomandată de faptul că, având bunici germani, vorbește limba. In plus, în capitala nazistă mai trăiesc rude ale tatălui ei. Întâi, Lindei i se găsește un loc de bucătăreasă în casa unui ofițer german; unde însă nu rămâne mult, ulterior fiind angajată guvernantă pentru copiii unui alt înalt ofițer. In seiful căruia se găsesc importante documente. Întâmplările se precipită, viața spioanei e în pericol. Dar, din fericire, Ed îi vine în ajutor și o trece granița.

O viata ca-n filme - Shining Through (1992) Online Subtitrat in Romana


Regia: David Seltzer
Actori: Michael Douglas, Melanie Griffith, Liam Neeson
An: 1992
Gen: Drama, Romantice, Thriller
IMDB: 6.4


Shining Through (1992) Online Subtitrat


Trailer


O viata ca-n filme - Shining Through (1992)
O viata ca-n filme - Shining Through (1992) Online Subtitrat in Romana

Ecranizare a romanului omonim scris de Susan Isaacs, acțiunea filmului O viata ca-n filme - Shining Through online subtitrat este povestită în falshback-ur

Editor's Rating:
5