O viață aproape perfectă – Life or Something Like It (2002)

O viață aproape perfectă – Life or Something Like It (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Herek
Actori: Angelina Jolie, Edward Burns, Tony Shalhoub
An: 2002
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O viață aproape perfectă – Life or Something Like It

CE-AR FI DACA AI MAI AVEA DE TRAIT DOAR 7 ZILE?

O reportera intervieveaza un om al strazii in legatura cu un pronostic al unui meci de fotbal care urmeaza sa se desfasoare. Brusc, amaratul care era inzestrat cu puteri psihice ii spune reporterei ca ea mai are de trait doar cateva zile, deoarece viata ei nu mai are nici un sens. Atunci aceasta, este hotarata sa-si schimbe destinul prezis, si incearca sa faca ceva cu viata ei.

Povestea a fost de fapt destul de interesantă: personajul lui Angelina Jolie (Lanie Kerrigan), care este reporter de știri. Este spus de un prooroc străin străin, Jack (interpretat de Tony Shaloub), că va muri într-o săptămână. Povestea se desfasoara in timp ce ea continua sa traiasca viata ei destul de agitata, auto-absorbita, interspersata de romantism. O relatie relativ tensionata cu tatal si sora ei.

Si intrebarea tot mai prezenta cu privire la faptul daca Jack Profetul va fi corect in profetia sa ca Lanie va muri într-o săptămână. Cu alte cuvinte, filmul reușește să vă țină pe cârlig chiar până la capăt. (Sfârșitul a fost un pic șchiopăt, dar totuși a avut un mesaj bun dacă vreți să vă ajustați.)

Personajul lui Jolie, Lanie, este interesant, pentru că dacă te uiți la film de mai multe ori, probabil că vei începe să fii intrigat de aspectul ei: părul blond platinic, buzele umflate, ochii expresivi, machiajul … tu ar putea să începeți să credeți că seamănă cu Marilyn Monroe, sau puteți să o scrieți ca pe o femeie care arată de fapt un travestit atrăgător (!).