O tipă dezastru – Trainwreck (2015)

O tipă dezastru – Trainwreck (2015) film online subtitrat

Regia: Judd Apatow
Scenariu: Amy Schumer
Actori: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 7.1

“O tipă dezastru” este primul film Judd Apatow, care a făcut să plâng. Am să pun asta acolo. Suntem toți prieteni aici.

Omul care a făcut numele său un deceniu în urmă cu megahit bromances vulgar “40-Year-Old Virgin” și “Knocked Up”, a aratat o parte mai moale recent cu mai serioși (și mai puțin reușite) “Funny People” și “această Este 40. “Aici, el a făcut filmul mai emoțional vulnerabil încă, cu un echilibru abil de umor licențios și inima inflorire.

Este, probabil, ajută foarte mult că acesta este primul film regizat Apatow, dar nu a scrie. Poate că există mai mult de un sistem de control și echilibrare decât am văzut până acum. “O tipă dezastru” este primul scenariu de stea a filmului, Amy Schumer, care aduce o mare parte din atmosfera ireverențioasă ei de rutină de stand-up și o serie de Comedy Central, “Inside Amy Schumer,” pe marele ecran. Nimic nu este în afara limitelor. Nimic nu este prea intim sau nepotrivit. Și nimeni nu scapă critică, mai ales ea.

Extrem de simpatic actrita hones continuare stilul ei viclean deadpan, obraznic. Ca și în munca ei stand-up, e niciodată frică să se uite prostesc, de la întâlniri sexuale incomode pentru proiectil vărsături la lucru o sudoare efectuează o rutina de dans complicat. Dar ea devine, de asemenea, șansa de a arăta gama reale aici, în mai multe scene cu adevărat emoționante, inclusiv unele de lucru frumos și ofertă cu Bill Hader ca prietenul ei este puțin probabil și Colin Quinn ca tatăl ei nefiltrată.

Schumer, care a crescut în Long Island și are o soră căsătorită numit Kim și un tată cu scleroză multiplă, joaca in “O tipă dezastru” ca un Long Island nativ numit Amy care are o soră căsătorită nume Kim (Brie Larson) și un tată cu multiple scleroza. În mod evident, acest lucru este mai personal decât oricând.

Filmul O tipă dezastru începe în mod elegant, vioi intr-un flashback, ca tineri Amy și sora ei mai mica primesc un sfat dur dragoste de la tatăl lor, care tocmai le-a informat că el și mama lor divorțează: “. Monogamia nu este realist” Douăzeci și trei de ani mai târziu, aceste trei cuvinte rămân mantra ei. Ea doarme cu cine vrea, ori de câte ori vrea, dar nu ajunge să doarmă peste. Exterior, ea radiază încredere, realizare și fericire. Nu va fi nici aici-rușine curvă. Dar ea, de asemenea, un pic de un dezastru; în adevărata modă Apatowian, Amy mlăștinoase în chinurile de dezvoltare arestat, și ea poate avea o problemă cu băutura teensy.

Dar apoi ea devine o misiune de la editor ei de la “S’Nuff,” stereotip, revista tip-bro-partid unde lucrează, pentru a scrie o poveste despre un medic de sport din Manhattan care tratează sportivi de top națiunii. (A Tan și înverșunare eyelinered Tilda Swinton este de nerecunoscut ca blonda zeita, mod care este șeful rece condus lui Amy. Ea ​​oferă un contrapunct interesant caracterul Schumer ca o femeie puternică, independentă, care, de asemenea, unapologetically antipatic.)

Primul ei întâlnire cu Hader lui dulce geeky Aaron Conners pare ca va fi totul afaceri-Amy nu știe nimic despre sport și nu poate fi deranjat să mă prefac, dar mai târziu în acea noapte, cină duce la băuturi și mai mult, mult mai mult decât i-ar permis vreodată se să ia în considerare in filmul O tipă dezastru.

Și astfel încât acesta este conflictul central al “O tipă dezastru”: Are Amy să adere la ei notiuni lung a avut loc de rezistente monogamie, sau nu se permite se pentru a da în posibilitatea de a ceva cu adevărat nou și înfricoșător? Este un familiar ROM-com dinamic, dar inversarea tradiționale de gen de pe ecran roluri-combinate cu Schumer și Hader ușor chimie-marcile “O tipă dezastru” simt nou și proaspăt.

Hader este surprinzator de convingătoare ca un plumb romantic, chiar dacă el a jucat un personaj care nu este exact suav în zdrobitoare-o de pe picioarele ei. Există o calitate decentă profund despre el aici amintesc de un tânăr Jack Lemmon, care este extrem de atrăgătoare în felul său. El este nevinovat. El este tot ce nu a avut într-un om înainte, și tot ce a fost niciodată singură. Pe tocuri de performanțele sale puternic dramatică anul trecut mare indie “scheletul Gemenii”, este un fior la aceasta “Saturday Night Live”, alaun găsi atât de multe oportunități variate pentru a întinde aripile și arată gama sa. El încă ajunge să fie amuzant, dar într-un mod mult mai subevaluate.