O slujba murdara – Dirty Work (1998)

O slujba murdara – Dirty Work (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Bob Saget
Actori: Norm MacDonald, Jack Warden, Artie Lange
An: 1998
Gen: Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O slujba murdara – Dirty Work

Mich si Sam trebuie sa faca rost de 50 000 de dolari si nu oricum, ci foarte repede! Totul pare a fi cat se poate de simplu, insa singura problema este ca nici unul. Dintre ei nu se poate angaja intr-un loc pentru o perioada mai lunga de cateva zile. Si totusi banii nu pot veni din cer.

Asa ca, cei doi prieteni aflati la ananghie, gasesc o solutie de criza. Din initiativa lui Mitch. Cei doi pun pe picioare singura afacere care se poate baza pe talentul lor, mai precis acela de a se face scandal. Ei bine, cei doi se angajeaza sa razbune pe oricine, oricand si pe orice suma…, cu conditia sa fie cu multe zerouri….

Solutii pt cei care trebuie sa convinga cativa zeci de kiriasi , care platesc la timp kirii mici. Sa plece dintrun bloc cu 2 etaje . Care sunt punctele slabe la cladiri din pereti din lemn , la portbagajele de la masini. Cu deskidere cu telecomanda .. Mai sunt solutii de razbunare a unui subaltern pe un sef de tura arogant si insuportabil cu angajatii dintrun cinema etc ..

Apoi cum sa scapi de niste vecini bogati , traficanti de droguri , galagiosi etc = la min 35 – secventa cu pestii imputiti in masina de spalat etc .

Totusi nu e bine sa mananci cirese cu unul mai mare la masã cã-ti aruncã sâmburii în nas , si nu ai ce face. Cine te scoate de la inkisoare si te angajeaza , daca nu se tine de cuvant e greu sa te mai razbuni pe el. Inainte de o razbunare mai trebe verificat daca cladirea este a celui care cere iti comanda distrugerea ei