O saptamâna cu Marilyn – My Week with Marilyn (2011)

O saptamâna cu Marilyn – My Week with Marilyn (2011) Online Subtitrat


Regia: Simon Curtis
Actori: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh
An: 2011
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O saptamâna cu Marilyn – My Week with Marilyn

Filmul O saptamâna cu Marilyn – My Week with Marilyn este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. My Week With Marilyn este despre o săptămână din viața lui Marilyn în care scapă de viața din Hollywood și trăiește în stil englezesc alături de Colin Clark, acesta fiind angajat de Olivier să aibă grijă de ea. Regizat de Simon Curtis și produs de David Parfitt, filmul are la origini jurnalul lui Colin Clark și a fost adaptat pentru marile ecrane de către Adrian Hodges (autorul serialul “Primeval”, transmis de BBC).

Bun! Mi-a placut mult. Sunt un detestator al filmelor biografice. Cred ca e mult mai ok sa citesti o carte biográfica decat sa vezi un astfel de film care denatureaza adevarul, lasandu-l la mana regizorului si a scenaristului. O biografie a lui Marilyn Monroe nu voi citi, cred, niciodata. Asa ca, filmul … m-a surprins placut. Efectiv l-am lasat sa isi faca treaba.
Astfel, mi s-a dezvaluit o “vedeta” ajunsa la apogeul carierei, extrem de apreciata, dar care nu isi are locul in aceasta lume a showbizului. Este efectiv un “personaj” in propria-i viata. Nu stiu si nici un am chef sa caut sa aflu acuratetea acestui jurnal dupa care e facut filmul, dar … ca si realizare cinematográfica, filmul place cred eu. Cel putin pe mine m-a prins.