O poveste de dragoste – Gadar Ek Prem Katha (2001)

O poveste de dragoste – Gadar Ek Prem Katha (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Anil Sharma
Actori: Sunny Deol, Ameesha Patel, Amrish Puri
An: 2001
Gen: Indiene, Actiune, Drama, Romantice
IMDB: 7.0


Gadar Ek Prem Katha Partea 1:

Gadar Ek Prem Katha Partea 2:


Sinopsis O poveste de dragoste – Gadar Ek Prem Katha

Este anul 1947, iar Tara, un sofer de camion din regiunea Punjab, cunoaste si se indragosteste de Sakina, o frumoasa si bogata Musulmanca

Cum politicienii din Pakistan exploatează religia și ura împotriva Indiei pentru propriul lor avantaj este prezentat în film real. Chiar și educați și pakistanezi deschiși au acceptat și au apreciat acest lucru. În afară de punctul de “realitate” de vedere, acest film are unele scene vizuale extraordinare precum cea în care Tara scapă în India din Pakistan, într-un tren de mărfuri. Bună treabă de echipa ca întreg.

Povestea începe cu modul în care a existat ură și asasinate pe ambele părți în timpul partiție. Si cum fata Sakeena (Ameesha Patel) este separat de familia ei în haosul atât de mulți oameni se deplasează de ambele părți la alta. Ea a fost lăsat singur în rezultatele secundare “opuse”, în cei care încearcă să-i molesteze. Tara (Sunny Deol) oprește oamenii de la a face asta o fată separată de familia ei. El trebuie să suporte greul de a se opune propriului său popor pentru cineva a cărui persoane au fost ucise și torturat femeile sale (de soare) propriu. Dar el se lipeste de lui.


Trailer O poveste de dragoste – Gadar Ek Prem Katha

https://www.youtube.com/watch?v=0Jh9ETAJGj4