O lupta personala 6 – The Marine 6: Close Quarters (2018)

Jake Carter s-a intors in O lupta personala 6 – The Marine 6: Close Quarters online subtitrat, si, de data aceasta, el nu este singur in ultima runda a francizei WWE.

In Portland, Oregon, Jake Carter s-a reunit cu Luke Trapper, fostul sau comandant . Luke il invita pe Jake sa i se alature pentru a-l vizita pe Tommy Walker, tatal unui fost camarad al lui Jake si al lui Luke, care a fost ucis in lupta. Tommy traieste intr-o cladire abandonata din care nu doreste sa plece. Luke respecta dorintele lui Tommy si se ofera sa-i aduca macar strictul necesar, inclusiv alimente. La plecare au auzit un zgomot.

Cand Luke si Jake din filmul O lupta personala 6 – The Marine 6, gasesc sursa zgomotului, se trezesc intr-o situatie neasteptata. Sarah Dillon este o tanara rapita de Maddy Hayes, o infractoare notorie al carei tata se afla in proces, iar tatal lui Sarah este unul din jurati. Daca tatal lui Sarah nu reuseste sa obtina un juriu favorabil, aceasta va fi ucisa. Luke si Jake se hotarasc s-o salveze folosindu-si abilitatile militare pentru a o proteja de Maddy si de gasca sa. O vor face in timp?


Regia: James Nunn
Actori: Mike ‘The Miz’ Mizanin, Shawn Michaels, Rebecca Quin
An: 2018
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 4.8


The Marine 6: Close Quarters (2018) Online Subtitrat


Trailer