O iubire secretă – Brokeback Mountain (2005)

O iubire secretă – Brokeback Mountain online subtitrat este o poveste de dragoste americana. In peisajul incantator al statelor Wyoming si Texas, filmul spune povestea a doi tineri – Ennis Del Mar (Heath Ledger) si Jack Twist (Jake Gyllenhaal) – care se intalnesc in vara anului 1963, si care vor avea o legatura pe viata, ale carei complicatii, bucurii si tragedii sunt dovada rezistentei si puterii dragostei.

Intr-o zi, in zori, aflati in Signal, Wyoming, Ennis Del Mar si Jack Twist se cunosc in timp ce stau la rand pentru a obtine o slujba la fermierul Joe Aguirre (Randy Quaid). Lumea in care s-au nascut Ennis si Jack este o lume care se schimba rapid si care totusi evolueaza greu.

Amandoi par siguri de ceea ce pot obtine acolo, in centrul tarii – o slujba stabila, o casatorie si o familie – si totusi tanjesc dupa ceva ce nici ei nu pot defini. Cand Aguirre din filmul O iubire secretă – Brokeback Mountain online subtitrat, ii trimite sa lucreze ca pastori pe maiestuosul Brokeback Mountain, ei devin mai intai camarazi, iar apoi ajung la o intimitate mai profunda.


Regia: Ang Lee
Actori: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams
Anul: 2005
Gen: Drama, Romantice
Durata: 134 minute
IMDB: 7.7


Brokeback Mountain (2005) Online Subtitrat