O iubire ca în povesti – EverAfter (1998)

O iubire ca în povesti – EverAfter (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Andy Tennant
Actori: Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott
An: 1998
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O iubire ca în povesti – EverAfter

Danielle de Barbarac (Drew Barrymore) este orfana de tata si este crescuta de mama ei vitrega si de cele doua fiice ale acesteia. Danielle va fi fortata de mama ei vitrega sa traiasca o viata umila, de servitoare, in timp ce surorile sale sunt vazute ca posibile neveste ale printului Henry (Dougray Scott), viitorul rege al Frantei.

Danielle se intalneste, intr-o buna zi, din intamplare, cu printul Henry care, incetul cu incetul va fi tot mai interesat de tanara domnita. Cu toate acestea sora vitrega a lui Danielle, Marguerite (Megan Dodds) este cea care are cele mai mari sanse, in ochii lumii, sa castige concursul pentru a deveni sotia printului. Totusi, acestia subestimeaza puterea iubirii adevarate…

Cinderella a fost mereu basmul meu preferat, dar acest film, la început, părea o altă actualizare proastă. Imaginați-mi surpriza când mi-am urmărit videoclipul. Era frumos, amuzant, grijuliu, inteligent și minunat. Ea aduce romantismul povestii pe deplin la viață și atinge inima. Sigur, există erori în istorie și anacronisme; dar este un basm. Regele Arthur nu ar fi purtat nici o armură de placă.

Drew Barrymore oferă cea mai bună performanță de până acum. Accentul este un pic distrag atenția, dar este în concordanță cu aceasta, spre deosebire de anumite Robin Hood, pe care le-aș putea numi. Ea îndeplinește promisiunea pe care ea a demonstrat-o ca un tânăr și le aduce la viață genele lui Barrymore. Ea se ocupă de comedie la fel de abil ca romantismul. Râzi când o loveste pe Prințul cu un măr (și o lovitură destul de bună!). Voi bateți pentru ea, deoarece lumea ei pare să se destrame când prințul Henry află adevărul. Ești fericit atunci când dă dreptate opresorilor ei.