O intalnire pentru Mad Mary – A Date for Mad Mary (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

O intalnire pentru Mad Mary – A Date for Mad Mary (2016) Online Subtitrat


Regia: Darren Thornton
Actori: Seána Kerslake, Tara Lee, Charleigh Bailey
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O intalnire pentru Mad Mary – A Date for Mad Mary

Începutul maturității poate însemna finalul prieteniilor din copilărie. Impulsiva Mary vine acasă după ce a petrecut 6 luni la închisoare pentru implicarea ei într-o ceartă agresivă la școală. Charlene, cea mai bună prietenă a ei, se mărită în trei săptămâni și Mary trebuie să găsească pe cineva cu care să vină la nuntă. Dar nu poate găsi pe cineva potrivit și, în plus, se pare că Charlene nu mai vrea să petreacă atât de mult timp cu Mary așa cum obișnuia să facă.

Așa încât Mary își caută refugiu în compania cântărețului Jess, dar devine și mai confuză. Oare Jess este persoana pe care Mary o caută de atâta timp? Și puternica ei legătură cu Charlene – chiar a fost doar o legătură din copilărie?

Un film care este original, actual și profund, tot în același timp! Cinematografia modernă este caracterizată prin faptul că are o multitudine de linii de poveste și o diversitate egală de accente adesea incomprehensibile. Nu atât de multă producție! Privitorul este preluat treptat în lucrările interioare ale mai multor personaje de către un regizor care știe să spună o poveste cu o claritate totală.

Actorul este atât de excepțional, iar cinematografia este atât de discret încât m-am trezit cu totul în realitate pe ecran. După ce am lucrat cu oameni care nu seamănă cu “nebuna Maria”, mi-am găsit portretul extrem de precis și de emoționat. Există un mare echilibru între sensibilitate și umor. Deși povestea se bazează în Irlanda, aceasta este o poveste care va lovi acorduri din întreaga lume. Aceasta este o piesă foarte specială de cinema.