O intalnire dubla – Double Date (2017)

Double Date urmărește povestea inocentului Jim, înspăimântat de fete, și încercarea sa reticentă de a-și dovedi bărbăția cu o seară înainte de a împlini 30 de ani. El și prietenul lui Alex cred că au tras lozul câștigător atunci când le întâlnesc pe frumoasele surori Kitty și Lulu, care par deschise către orice într-o noapte plină de petreceri sălbatice.

Cei doi habar nu au că femeile fatale doresc să-l facă pe Jim să-și piardă mult mai mult decât virginitatea; și că în secret au un plan mult mai întunecat pentru ziua de naștere a lui Jim: sacrificarea acestuia. Lulu și Kitty sunt de acord să-i însoțească pe tinerii naivi la petrecerea lor de aniversare; dar motivul sinistru din spatele lucrurilor este că surorile sunt implicate într-o serie de crime; iar Jim este următorul pe lista însângerată. Cele două își fixează cu fermitate și seriozitate „premiul” și nu se vor opri de la nimic pentru a-și îndeplini scopul.

Pe alocuri Kelly Wenham (Kitty) a avut cateva interpretări;dar totuşi spun că e un film slab; cel putin faza de la final; din subsol; cu mumia de tatăl …… Pe alocuri un pic de umor englezesc. Mi-am adus aminte de horror-urile alea de prin 1991;1992. Din nou spun; mai bine nu.


Regia: Benjamin Barfoot
Actori: Danny Morgan, Georgia Groome, Michael Socha
2017
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 6.0


Double Date (2017) Online Subtitrat


Trailer


Review Double Date (2017)

Este greu să nu vă placă și să admirați un film britanic Double Date cu un buget redus când este scris de un tânăr actor englez și regizat de prietenul său, chiar dacă scriitorul și-a dat rolul principal. În acest caz, este o mișcare destul de curajoasă, scenariul Danny Morgan, probabil cel mai bine cunoscut pentru aparițiile obișnuite în vehiculul Johnny Vegas Ideal, sa aruncat pe sine în rolul lui Jim, o virgină nerdy pe cale să lovească 30. Este de asemenea o colaborare de succes cu Benjamin Barfoot , un director impresionant vizual, cu o viziune distincta asupra proiectului la indemana.

Dating online nu a ajutat cauza sexuală a lui Jim și tehnica sa de discuții este inexistentă, așa că cel mai bun partener al lui Alex (Michael Socha) decide că va fi responsabil pentru obținerea unei cireșe a lui Jim bine și cu adevărat înainte de a se naște ziua lui.

Din nefericire pentru perechea lor, ei sunt pe cale să lovească același bar ca și surorile Lulu și Kitty (Georgia Groome și Kelly Wenham, respectiv), o pereche de frumoase tinere care, imediat descoperim, sunt mai interesate să ucidă cu sânge bărbații pe care îi ademenesc înapoi în conacul lor înfiorător, decât să-i zdrobească. Cel puțin, Kitty este.

Surând-o pe sora ei să comită acte de nedescris, nu este foarte clar ce motivează Kitty, dar pare a fi o formă de închinare demonică. Cea mai mare parte a acțiunii și a comediei se învârte în jurul valorii de cvartet, care se îndreaptă spre data dublă titulară, cu Alex oferindu-i glumele, pe măsură ce Jim încearcă încet să se simtă stânjenitor în fața ucigașului reținut, Lulu.

Din păcate, nu e chiar atât de rătăcitor și de inteligent pe care Morgan îl intenționa. Sunt puține surprize aici, cu excepția lui Michael Socha, care bate joc de comedie pentru a ridica materialul, în special în actul final anarhic, unde câștigă cele mai mari râde în timpul unei răsturnări a osului.

Este scris destul de bine, iar Jim Morgan încearcă încet și Lulu să învețe să se ocupe de sora ei psihotică, ceea ce scoate în evidență un afișaj deosebit de nuanțat de Groome. Un Dexter Fletcher, aproape nerecunoscut, apare chiar într-o ciudată mică camee, dar dincolo de asta, dubla data este mai degrabă divertisment, dacă se angajează pe drum, poate nu prea suficient de conștient suficient de mult pentru a face ceva deosebit de interesant cu premisa simplistă .

Double Date este un film plăcut și conducerea este distractivă și arată impresionantă, ceea ce este deosebit de lăudabil, având în vedere constrângerile bugetare. Doar nu vă așteptați să fugi la o întâlnire care promite mai mult decât în ​​cele din urmă, ceea ce, pentru mulți dintre noi, este din păcate prea familiară.