O familie geniala – The Royal Tenenbaums (2001)

O familie geniala – The Royal Tenenbaums (2001) Online Subtitrat


Regia: Wes Anderson
Actori: Anjelica Huston, Gene Hackman, Gwyneth Paltrow
An: 2001
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O familie geniala – The Royal Tenenbaums

Royal Tenenbaum si sotia lui au avut trei copii si apoi s-au despartit. Chas a inceput sa cumpere bunuri imobiliare inca din primii ani ai adolescentei, parand sa fie inzestrat de la natura cu un talent deosebit in finante internationale. Margot era scriitoare, primind inca din clasa a IX-a o donatie Braverman in valoare de 50.000 de dolari. Richie era jucator de tenis la juniori si castigase Campionatele Nationale trei ani la rand. De fapt amintirea stralucirii tinerilor Tenenbaum a fost stearsa de doua decenii de tradari, esecuri si dezastre. Mare parte a vinei se considera ca o purta tatal lor. “O FAMILIE GENIALA” relateaza povestea reunirii neasteptate, intr-o iarna a familiei.

Familia Tenenbaum din filmul O familie geniala online subtitrat este compusă din părinții Royal (Gene Hackman); un avocat cam escros şi Etheline (Anjelica Huston). Aceștia au trei mici genii – Chas; Richie şi Margot. Chas (Ben Stiller) a ajuns să făcă afaceri profitabile; Richie (Luke Wilson) devine un campion de tenis; iar Margot (Gwyneth Paltrow) scrie piese de teatru cu renume. Dar totul se duce în derivă când tatăl părăseşte familia; iar mama e nevoită să administreze de una singură talentele copiilor. Fiecare o ia într-o direcţie şi se îndepărtează. După mulți ani toată familia se reuneşte din vina lui Royal; care rămâne falit şi se întoarce acasă pe motivul că-şi trăieşte ultimele săptămâni de viaţă.

Stilul inteligent și rafinat al regizorului Wes Anderson in The Royal Tenenbaums online subtitrat conturează povestea tragi-comică a familiei Tenenbaum și îi imprimă un aer proaspăt și un tip de umor aparte. Pelicula vine cumva ca o parodie a filmului clasic de familie.