O familie de coşmar – Little Fockers (2010)

O familie de coşmar – Little Fockers (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Weitz
Actori: Daisy Tahan, Colin Baiocchi, Thomas McCarthy, Kevin Hart, Robert De Niro, Ben Stiller
Anul: 2010
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 98 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O familie de coşmar – Little Fockers

Înfruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) și ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi. In a treia comedie care continuă seria de mare succes începută cu “Un socru de coșmar” și urmată de “Doi cuscri de coșmar”. Laura Dern, Jessica Alba și Harvey Keitel se alătură membrilor Familiei de coșmar, promițându-ne o nouă comedie spumoasă.

Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuți împreună cu soția sa, Pam, și, după nenumărate ciocniri cu suspiciosul său socru, Jack, Greg poate să respire ușurat. A fost, de bine, de rău, acceptat în cercul încrederii familiei soției sale. Dar asta numai până când Jack îl ia iarăși în vizor.

Greg nu o duce pe roze cu banii, așa că e nevoit să-și ia a doua slujbă, la o companie de medicamente. Așa că Jack o ia de la capăt: știa el că ginerele său cu un nume caraghios și o meserie pentru fete nu e în stare să fie un bărbat adevărat și că e incapabil să-și întrețină familia. Pentru Greg începe iar coșmarul: suspiciuni, situații penibile, misiuni de spionaj…

Jack nu se dă în lături de la nimic ca să le poată dovedi tuturor din familie că Greg nu merita să fie inclus în cercul încrederii. Iar faptul că la petrecerea pentru aniversarea zilei de naștere a gemenilor își face iar apariția Kevin (OwenWilson), fostul pretendent la mâna lui Pam, pe care Jack încă îl regretă că nu i-a devenit ginere, nu îl ajută deloc pe Greg.


Trailer O familie de coşmar – Little Fockers