O belea de cățel – Trouble (2019)

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

Crescut în puf şi răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată şi fără nicio grijă în viaţa lui de zi cu zi, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă, atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău. Acesta este momentul în care Trouble începe să se descopere cu adevărat.

O emoţionantă poveste despre valorile importante în viaţă, O belea de căţel este o animaţie veselă, cu o cromatică încântătoare în care predomină teme precum loialitatea, prietenia şi adevărata valoare a banilor, precum şi impactul avut de aspectul financiar asupra comportamentului uman.

Distributia completa: Kevin Chamberlin, Colby Lopez, Big Sean, Marissa Jaret Winokur, Pamela Adlon, Lucy Hale.

O belea de cățel - Trouble (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kevin Johnson
Actori: Big Sean, Pamela Adlon, Lucy Hale
An: 2019
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 6.1


O belea de cățel – Trouble (2019) Online Subtitrat


Trailer