O afacere de familie – Shoplifters (2018)

O familie de hoti marunti din filmul O afacere de familie – Shoplifters online subtitrat, ofera adapost unui copil al strazii.

Dupa ce comit o serie de furturi, Osamu si fiul sau intalnesc o fetita, in frig. Desi la inceput refuza sa o primeasca, sotia lui Osamu afla ca micuta este maltratata de parinti si se hotaraste sa aiba grija de ea. Par sa traiasca fericiti, chiar daca sunt o familie saraca si supravietuiesc cu greu din banii obtinuti prin jafuri si alte infractiuni. Insa un incident neprevazut va scoate la iveala secrete nebanuite si va pune la incercare legaturile care ii unesc de atata vreme.

O afacere de familie - Shoplifters (2018) Online Subtitrat in Romana

Cineastul japonez Hirokazu Kore’eda din O afacere de familie – Shoplifters online subtitrat s-a aflat anul acesta pentru a saptea oara in Competitia oficiala a Festivalului de la Cannes. Unde mai fusese premiat, in 2013, pentru Like father, like son (Premiul Juriului si Mentiune speciala a Juriului ecumenic). Legaturile de familie se numara printre principalele teme pe care le abordeaza in filmele sale; ceea ce i-a determinat pe critici sa-l compare cu regizorul japonez Yasujiro Ozu.

Nascut in 1962, Hirokazu Kore’eda din O afacere de familie – Shoplifters online subtitrat si-a inceput cariera regizand programe documentare produse de TV Man Union. Maborosi, primul lungmetraj pe care l-a semnat, a fost premiat in 1995, la Venetia. Distinctia a deschis o lunga serie de succese de critica si de public; filmografia sa incluzand nenumarate titluri nominalizate si premiate la festivaluri precum Cannes, San Sebastian sau Vancouver.


Regia: Hirokazu Koreeda
Actori: Kirin Kiki, Lily Franky, Sôsuke Ikematsu
An: 2018
Gen: Crima, Drama
IMDB: 8.0


Shoplifters (2018) Online Subtitrat


Trailer