Nuntasi de inchiriat – The Wedding Ringer (2015)


Nuntasi de inchiriat – The Wedding Ringer (2015) Film Online Subtitrat in Romana


Cu greu poti gasi un tip mai de treaba decat Doug (Josh Gad) din Nuntasi de inchiriat – The Wedding Ringer online subtitrat. Doar ca din cauza timiditatii sale legendare, Doug are si o imensa problema. In doua saptamani se casatoreste cu femeia visurilor sale si nu are niciun prieten apropiat care sa-i fie cavaler de onoare!

Din intamplare afla de compania Best Man, Inc., care furnizeaza cavaleri de onoare pentru tinerii insuratei ca Doug. Ce nu stie dolofanul mire este ca atunci cand bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart); directorul Best Man, va primi o nunta imposibil de uitat.

Actorii sunt super hazlii si ei in The Wedding Ringer online subtitrat, fie prin mimica, fie prin felul lor de a vorbi; fie prin charisma si talentul lor de comedianti. Kevin Hart atrage toate privirile in rolul sau de prieten pe care-l poti cumpara. Dar care nu vrea nicicum sa se ataseze de acei „loseri” care n-au si ei prieteni adevarati pe care sa-i cheme la nunta. La un moment dat radeam cu prietena mea; si-i spuneam ca relatia dintre Jimmy si Doug pare sa evolueze atat de bine incat n-ar fi rau s-o lase pe Gretchen si sa ramana amandoi.


Gen: Comedie
Scenariu: Jeremy Garelick, Jay Lavender
IMDB: 6.7
Regizor(i): Jeremy Garelick
Actori: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Nuntasi de inchiriat - The Wedding Ringer (2015) Online Subtitrat in Romana

The Wedding Ringer (2015)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5