Nuestros amantes (2016)

Nuestros amantes (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Miguel Ángel Lamata
Actori: Eduardo Noriega, Michelle Jenner, Fele Martínez
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nuestros amantes

Printre debut lista cu Fernando Trueba -Noriega ar fi echivalentul lui Oscar Ladoire și Fele Martinez Antonio echivalent Resines. Si románticofestivas aventuri ale filmului britanic Hugh Grant rolurile principale, Notting Hill cutare și cutare. Iubitorii noastre este salvat de turnat lui să fie o cușcă împodobită cu un dialog excesiv și Hormonado cu invocări forțată, atunci când nu Bukowski oportuniste și Truman Capote, locatii exterioare ale propagandistică carte poștală care ne amintesc cât de frumos este Zaragoza, care este – și că Teruel, de asemenea, există și decorațiuni interioare prea conștientă de sine a funcției sale decorative.

Îngerul care are Michelle Jenner înainte de aparatul de fotografiat și chimie, care devine setat cu Eduardo Noriega sunt cei mai buni aliați pe care filmul trebuie să păstreze ceas pentru un complot romantic care ne poate prinde cu greu în alt mod. Ei nu vorbesc prea mult, dar ceea ce spun ei se execută periculos de aproape de Stincile subiectului sau ștrangulat ca o hernie în schema unui scenariu care pare a fi trase cu tiralíneas devin bisturiu ascuțit capabile de a elimina orice urmă de această spontaneitate falsă de multe ori au nevoie de aceste povestiri.

Din fericire regizorul este suficient de inteligent pentru a exorciza spontaneitate verbală copleșitoare falsă a propriului său scenariu care intră în mod decisiv în corp la corp cu actorii, asumându-și riscul de scufundare fără complexe în planul de avion. Este un gest de încredere justificată în cea mai bună resursă, exprimate, iar jocul merge bine. Toate bucatica etatismul a acestei resurse în planul împotriva avion este depășit prin lucrarea lui Jenner, Noriega și compania, pentru a obține un alt timp pe drum două stil de Stanley Donen.


Trailer Nuestros amantes