Nu stinge lumina – Lights Out (2016)

Nu stinge lumina – Lights Out (2016) Film Online Subtitrat


Regia: David F. Sandberg
Actori: Teresa Palmer, Maria Bello, Gabriel Bateman, Billy Burke
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nu stinge lumina – Lights Out

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina. Iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată. I-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, a reapărut în mod inexplicabil.

De această dată, Rebecca este mai hotărâtă ca niciodată să elucideze misterul. Insă adevărul ar putea-o costa vieţile tuturor. In momentul în care luminile se sting.

Producţia Warner Bros. îi prezintă în rolurile principale pe Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Billy Burke, Alexander DiPersia. Si Maria Bellon, având premiera pe marile ecrane din România din 12 august.


Trailer Nu stinge lumina – Lights Out


Review Nu stinge lumina – Lights Out

“Lights Out” a fost făcută cu un anumit grad de stil suficient pentru a face pe care doriți să vedeți ce ar putea fi Sandberg capabil să o mai bună scenariu. Si ea nu conține un mare moment care aduce un omagiu viclean celui mai faimos, momentul de la thriller-ul clasic “Stai Until Dark”. Pentru cea mai mare parte, deși, filmul este doar o bandă de rulare obosit prin elementele obișnuite. Si în timp ce ar putea fi adecvate pentru cei care stau acasă sâmbătă seara în căutarea pentru câteva senzații tari ieftine de pe cablu. Se pare că nu prea merită efortul de a merge pentru a vedea.

Și totuși, cu o lipsă de curent de filme Fright acolo cu excepția “adancituri”. Un exemplu de intrare gen care a reușit să ia o premisă familiară și transforma în ceva proaspăt și excitant-ar putea fi suficient de pent. Cererii mai mari de un film de acest tip pentru a face un succes și să înceapă încă o altă franciză. În cazul în care este cazul, aici este în speranța că realizatorii dau ceva inteligent de a face data viitoare în jurul valorii.