Nu o poti lua cu tine dupa moarte (1938)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Nu o poti lua cu tine dupa moarte – You Can’t Take it With You (1938) film online subtitrat

Regia: Frank Capra
Actori: Ann Miller, Dub Taylor, James Stewart, Edward Arnold, Eddie ‘Rochester’ Anderson
Anul: 1938
Gen: Comedie, Drama, Romantic
Durata: 126 minute
IMDB: 8.0/10 din 16457 voturi

O lovitură puternică pe Broadway, “Nu o poti lua cu tine dupa moarte” este, de asemenea, un mare succes pe film. Acesta este încă joacă în formă legitim. Logodna New York Music Hall din comedia George S. Kaufman-Moss Hart fiind înainte de eliberare națională a imaginii, de care în prezent este 29 septembrie, dar ar putea fi setată mai departe înapoi decât atât. De interes va fi de studiu al efectului pe termen imagine are pe Broadway afaceri piesei.

O imagine mult timp (126 de minute) și nu se creditare confortabil pentru facturare dublă sau angajamente în cazul în care sunt, de asemenea, spectacole folosite din cauza dificultate din cifra de afaceri, “Nu o poti lua cu tine dupa moarte” ar fi putut fi editat în jos un pic aici și acolo, deși ca picioare nu este niciodată obositor. Ritmul este în general rapid și nu există spurts bruște sau letdowns ascuțite. Totuși, aici și acolo editorul, Gene Havlick, s-ar fi eliminat unele detalii fără prejudiciu. Nu ar fi putut fi o ușoară îmbunătățire, printr-o scurtare a timpului de funcționare.

Aceasta este una dintre piesele prețuri mai mari să fie cumpărate în istorie, Columbia a luat drepturile pentru $ 200.000. Producție, nu de asteptare de asteptare pentru nimic complicat, dar implică cheltuieli în Frank Capra, producator-regizor; Robert Riskin, care adaptat, și o distribuție mare, capabil de jucători, a adus costul negativ la aproximativ un million $ a raportat 1.2. Acesta va primi toate acestea înapoi și mult mai mult, cu afaceri în teatrele de asemenea o medie mare. În toate căile gândit sparge întreprinderilor sunt inevitabile. Pentru masele și obligația de a obține o piesă puternică în provinciile, precum și mari ruleaza cheie in centrul orasului, este un material fin și audiența peste capetele nimeni. Comedia Nu o poti lua cu tine dupa moarte este în întregime american, sănătoase, țesut în casă, umană, atrăgătoare, și emoționant, la rândul său.