Nu aude nu vede – Pyare Mohan (2006)

Nu aude nu vede – Pyare Mohan (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Indra Kumar, Kookie V. Gulati
Actori: Fardeen Khan, Vivek Oberoi, Esha Deol
An: 2006
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 3.2


Pyare Mohan Partea 1:

Pyare Mohan Partea 2:


Sinopsis Nu aude nu vede – Pyare Mohan

Pyare Mohan este un film de dragoste, ca orice film indian, dar are si actiune, ceea ce il face putin mai diferit. Pyare si Mohan sunt personajele principale ale filmului. Fostii cascadorii s-au retras din activitate datorita unui accident in care Pyare si-a pierdut auzul, iar Mohan vazul. Dar asta nu ii impiedica pe cei doi buni prieteni sa-si continuie viata ca pana acum. Ei isi cumpara un magazin de felicitari si isi vad in continuare de viata lor.

Insa, ca in orice poveste, trebuie sa existe si doua fete. Dupa ce se intalnesc si petrec un timp impreuna, devin foarte buni prieteni. Insa fetele trebuie sa plece in Bangok, unde dau de necaz. Baietii vin sa le salveze. Filmul este presarat cu scene hilare, la care nu multi pot sa se abtina de la ras. Este un film despre iubire, din care invatam ca nu conteaza cum arati, ci doar puterea cu care iubesti.

Se pare că în aceste zile toată lumea la Bollywood are un handicap (mut-Teesri Aankh; surd / orb / mut-negru; orb Lumina ochilor mei; mut / surd / orb-Tom, Dick și Harry) și acum surd / orb, cu Pyare Mohan. Slavă Domnului, totuși, că de data aceasta este o comedie! Vivek Oberoi este surd, iar Fardeen Khan joacă orb. Fiind o comedie, care acționează lor nu este menit să fie realist deloc, ci pur și simplu amuzant, care cu siguranta este! Vivek și scenele Fardeen sunt absolut hilar. Aș spune că aceasta este una dintre cele mai bune comedii din 2006 cu acțiune Boman Irani este ca întotdeauna impecabil.