Now Add Honey (2015)


Now Add Honey (2015) film online subtitrat

Regia: Wayne Hope
Scenariu: Robyn Butler
Actori: Robyn Butler, Lucy Fry, Portia de Rossi
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Portia de Rossi, Lucy Fry, Hamish Blake, Erik Thomson, Angus Sampson, Ben Lawson și Lucy Durack s-au alaturat distributiei noului comedia australian “Now Add Honey”, care a început fotografia principal in Melbourne în această săptămână.

De șase săptămâni trage are producator scenarist / Robyn Butler (“bibliotecarii”) “ridicole ieșit”. “Sunt incantat sa fie de lucru cu un astfel de echipaj uimitor talentat, condusă de directorul meu favorit”, adaugă ea, referindu-se la soțul Wayne Hope. Hope spune: “m-am casatorit un minunat multe Tasker, este un astfel de scenariu cald amuzant. Robyn, Portia, Hamish iar restul distribuției alcătuiesc un ansamblu de benzi desenate de vis. ”

Joel Pearlman, Roadshow Films Managing Director, a declarat: “Roadshow Films este încântată să fie distribuie “Now Add Honey”, în Australia și Noua Zeelandă. Robyn și Wayne sunt talente remarcabile. Munca lor recente pentru ABC a fost remarcabilă și mult iubit de publicul australian. Suntem incantati sa fie parte a călătoriei lor de la mici pe marele ecran “.

Miere Halloway (Lucy Fry), strălucitoare la Hollywood adolescent stea se întoarce acasă în Australia pentru o excursie scurtă și găsește viața ei se prăbușește în haos atunci când mama ei (Portia de Rossi) este brusc dat drumul și miere este forțat să stea cu mătușa ei Caroline (Robyn Butler) în suburbiile din Melbourne. Existență dată normală miere este întoarsă cu susul în jos și descoperă familia ei nu este atât de normală, la toate. “Now Add Honey” este o comedie despre ce se întâmplă înălțătoare când prinzi o stea care se încadrează și a pus-o în camera de rezervă.