Noviciat – Novitiate (2017)

Stabilit la începutul anilor 1960 și în timpul epocii Vaticanului II, Novitiate online subtitrat urmărește povestea unei tinere care se pregătește să devină călugăriță, și care se luptă cu problemele credinței, sexualității și bisericii aflate în schimbare. Crescută de o mamă singură non-religioasă, în Tennessee-ul rural, o bursă la școala catolică o face pe Cathleen să descopere că este atrasă de misterul și romantismul unei vieți dedicate închinării și servirii lui Dumnezeu.

Odată cu apariția Conciliului Vatican II, schimbările radicale ale Bisericii amenință cursul vieții călugărițelor. Pe măsură ce avansează de la etapa de candidată la etapa de noviciat, ea își găsește credința în mod repetat confruntată; și provocată de realitățile aspre, adesea inumane de a fi servitorii lui Dumnezeu. În timp ce se pregătește să devină călugăriță; Cathleen începe să-și pună la îndoială credința catolică; luptându-se să înțeleagă ce reprezintă cu adevărat credința pentru sine.

Există o criză a credinței in Noviciat online subtitrat și explorarea sexualității umane, care interferează direct cu practicile de soră din film. Este un ceas bun, deși cred că filmul ar fi putut fi mai scurt. Nu funcționează întotdeauna și; probabil, va dispărea, pe măsură ce anul va continua, dar pentru iubitorii de film reali ca mine; este ceva ce trebuie să verificăm și să formăm o opinie.


Regia: Margaret Betts
Actori: Dianna Agron, Liana Liberato, Julianne Nicholson
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Novitiate (2017) Online Subtitrat


Trailer