Nothing Like the Holidays (2008)

In filmul Nothing Like the Holidays este perioada magica a Craciunului si toti componentii familiei de origine portoricana Rodriguez se reunesc in casa parintilor lor din Chicago, situata in apropierea parcului Humboldt, pentru a sarbatori intoarcearea in siguranta a mezinului, care luptase dincolo de Ocean.

Pentru Jesse venirea acasa inseamna reaprinderea unor vechi sentimente. Sora mai mare, pe nume Roxanna, este o actrita care asteapta de ani de zile fara succes sa isi implineasca visurile hollywoodiene, iar fratele cel mare, Mauricio, o aduce cu sine pe noua si sofisticata lui sotie, care este directoare executiva la o companie si pare mai interesata de cariera decat de conceperea si cresterea unui copil.

Pe parcursul unei saptamani pline de evenimente, mama pe nume Anna isi anunta copiii ca intentioneaza sa divorteze de tatal lor Eduardo, iar socul acestei dezvaluiri ii determina pe Jesse, Roxanna si Mauricio sa isi reevalueze trecutul si sa se gandeasca cu seriozitate la viitor. Dar atunci cand unul dintre membrii familiei Rodriguez traverseaza o perioada de criza, toti ceilalti se aduna in jurul lui pentru a-l sustine moral, vechile resentimente fiind uitate, legaturile de sange fiind reafirmate, iar simtul umorului vindecand ranile.

Nothing Like the Holidays (2008) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Crăciunul familiei Rodriguez
Regia: Alfredo Rodriguez de Villa
Actori: John Leguizamo, Freddy Rodríguez, Debra Messing
An: 2008
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1


Nothing Like the Holidays (2008) Online Subtitrat


Trailer