Northern Limit Line (2015)

Northern Limit Line (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Kim Hak-Soon
Scenariu: Kim Hak-Soon, Hak-sun Kim
Actori: Lee Hyun Woo, Ku Jin, Mu-Yeol Kim
Anul: 2015
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Publicul din Coreea de Sud au răspuns cu pasiune pentru Kim Hak-dramă în curând militare despre un scurt 2002 bătălie navală în litigiu frontieră Marea Galbenă, care oferă filmul titlul. Afiseaza un fel de șovinism comune în filmele americane în timpul al doilea război mondial, de Nord Limita Linia a devenit rapid filmul Northern Limit Line cele mai mari incasari din anul în țara sa natală. Acum a fost eliberat pe plan intern în marile orașe din SUA, este puțin probabil să găsească o mare parte din audiența pe aceste țărmuri.

Filmul Northern Limit Line petrece mai mult de jumătate din timpul său de funcționare prea lungă introducere ne mai multe dintre marinari din Coreea de Sud implicate, mai ales un medic începător (în creștere de tineri stele Lee Hun-woo a secret, foarte mult), care este incetosate de colegii sai shipmates. Alte personaje majore includ comandantul navei pupa (Gim Mu-Yeol) și pilot de afabil (Jin Goo), acesta tremor mână recurente duce la o coliziune aproape de moarte. Backstories lor personale sunt limned în mișcare, uneori, dar cel mai adesea de moda prozaic. Totul e un preambul la atacul surpriză fatidica de nord-coreenii – care a avut loc în timp ce țara a fost consumat cu concurența Cupa Mondiala între Coreea de Sud și Turcia – care a dus la moartea a șase marinari sud-coreeni și un număr necunoscut de nordici.

Bătălia navală este reprezentată în mod intens sângeroase, mult în stilul de scena de deschidere în mod deliberat haotic de Saving Private Ryan situat pe Omaha Beach, complet cu o lovitură de o combatant amețit cu disperare ridicarea degetelor cu sufletul la gură-off și umplutura-le în său buzunar. Choppily fotografiat și editat, secvența este mai visceral decât coerent, dar cutii un pumn totuși. Filmul Northern Limit Line a fost aclamat crowdfunded de mai multe publicații mai conservatoare țara lui, nu este surprinzător din moment ce descrie planificatorii militari nord-coreeni într-o manieră extrem de caricaturală care le-a, practic, răsucind mustățile lor. Filme online Northern Limit Line este cel mai eficient în momentele sale finale, atunci când aceasta include imagini de arhivă de funeralii și interviuri marinarilor “cu mai multe dintre supraviețuitori. Acesta oferă un memento viu atât viețile pierdute și tensiunile care predomină în continuare, chiar 65 de ani de la începerea războiului din Coreea.