North by Northwest (1959)

North by Northwest (1959) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: La nord prin nord-vest
Regia: Alfred Hitchcock
Actori: Cary Grant, Martin Landau, Eva Marie Saint, Patrick McVey, Les Tremayne, Robert Ellenstein
Anul: 1959
Gen: Mister, Crima, Aventura
Durata: 136 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Directorul Ernest Lehman, scenaristul lui din filme online North by Northwest, nu sunt, pentru a pune un punct de amendă pe ea, într-adevăr serioase despre misterul lor. Cu o atitudine limba-in-obraz și un simț răcoros al umorului, ele sunt off în viteza mare chiar de la început, deoarece acestea se rotească fire oarecum improbabil al unui succes, frumos Madison Avenue executiv, care este confundat cu un om federal de informații prin agenți străini și împins cu forța într-o succesiune de situații macabre care șoc, uimi, încurce și mânia eroul nostru o dată-degajat.

Dl Hitchcock, care, după cum sa observat, știe că o călătorie este atât de distractiv și lărgirea, deplasări repede turnat lui de la localizări, cum ar fi cameră de stejar de Plaza și interioarele moderniste ale clădirea Națiunilor Unite, pentru a limitele fantezie de secolul XX Limited, cu unghii Ambassador hotel East, în Chicago, la un vast camp de porumb, plat Midwest și în final la gigant fețele președinților sculptate pe muntele Rushmore deasupra rapid City, North by Northwest.

Complicațiile sunt introduse cu aproximativ același ca și rapiditatea peisajul în continuă schimbare. eroul nostru impresurat, se pare, este în curs de hărțuiți de ticăloși care vor să-l trimită pentru că el pare a fi la skulduggery lor. Este, desigur in North by Northwest, doar o eroare de identificare, o iluzie băieții federale sunt disperați să mențină.

În orice caz in North by Northwest, dl Hitchcock, și colab, ia timp acum și, din nou pentru a opri presărarea piste false și injectați o scenă amuzantă aici și acolo, cum ar fi unul care implică eroul nostru beat într-un hoosegow locală, sau pentru a indica sus înmugurire rapid romantism între el și blondă Mata Hari, care se pare că este ajutorarea dastards alungare el. interludiu lor, cu sunete de dialog neted, romantic, într-o cameră de desen tren, de exemplu, este garantat pentru a trimite temperaturi telespectatorilor crestere. Liniile și manipularea expert al directorilor sunt omagii la talentele remarcabile ale domnilor. Lehman și Hitchcock.

Cary Grant din filmul North by Northwest, un membru veteran al universitate care acționează Hitchcock, nu a fost niciodată mai acasă decât în ​​acest rol de publicitate-om-on-the-lam. El se ocupă de grimase, aspectul surprins, zâmbetul rapida, spooning menționată mai sus și toate nesocotință cu aplomb profesional și har, în turnarea Eva Marie Saint cum sale romantice vis-a-vis de dl Hitchcock a plumbuite unele talente nu arată soluțiilor tehnice cunoscute actrita. Deși ea este aparent un tip de proiectare greu, ea iese, de asemenea, atât eroina dulce și fermecător plin de farmec.

Jessie Royce Landis contribuie câteva scene cu adevărat plină de umor ca mama ușor strica-sa participat d-lui Grant. James Mason este corect sinistru ca lider de la inelul de spionaj, la fel ca și Martin Landau, Adam Williams, Robert Ellenstein și Josephine Hutchinson, ca membri ai trupa sa răuvoitoare. Si Leu G. Carroll este satisfăcător blând și calm în calitate de șef de informații studios.

Poate că și domnii. Hitchcock și Lehman glumesc, la urma urmei. punctul culminant este un pic depășit și că nu sunt câteva pete vagi de-a lungul drumului. Dar ele nu ne conduc pe cea mai mare teatru, intrigant și Tapetează Chase anual in North by Northwest.