Norocoșii – Lucky Them (2013)

Norocoșii – Lucky Them (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Megan Griffiths
Actori: Toni Collette, Thomas Haden Church, Ryan Eggold, Johnny Depp
Anul: 2013
Gen: Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9UN_81702rA/Lucky" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

In filmul Norocoșii – Lucky Them, Ellie Klug (Toni Collette) este critic muzical cu state vechi. Însă, jurnalista găsește că, mai interesant decât profesia, este să meargă la petreceri și să flirteze cu tinerii muzicieni. Situația devine delicată, dar ea primește o ultimă șansă să dovedească editorului revistei la care lucrează faptul că poate fi un profesionist. Presat de scăderea vânzărilor, editorul ei, Giles (Oliver Platt), îi dă ca sarcină de serviciu realizarea unui material cu Matei Smith, care fusese iubitul ei cu zece ani în urmă și despre care se zvonea că ar mai trăi. De când o părăsise, Ellie nu mai știa nimic despre el, iar acum se temea că această incursiune în trecut va scoate la suprafață răni vechi. Dar Giles o informează că nu prea are de ales. Fie realizează materialul jubiliar despre fostul iubit, fie va rămâne fără job.

În călătoria care urmează, Ellie este nevoită să accepte să fie însoțită de documentaristul Charlie. Ideea filmul este aceea că oamenii au tendința de a-i ridica pe un piedestal pe cei pe care i-au iubit și se află undeva în trecutul lor. Problema este că, în felul acesta, ei pun o piedică în calea a tot ceea ce ar putea fi nou, bun și plin de speranță.

Oliver Platt iese în evidență în rolul mic, de sprijin ca editor de mult timp lui Ellie, Giles, dar chiar și în câteva scene, cei doi stabilesc credibil da-and-take de oameni care au lucrat impreuna prea mult timp și se cunosc prea bine. bătaie de joc lor reflecta un nivel de confort evident, impregnată o cantitate sanatoasa de tensiune. După aprinderea unui joint în biroul său (care este căptușit cu afișe pentru trupe precum The afgan Whig și Mudhoney, autenticitate de creditare), Giles insistă asupra faptului că revista are nevoie de această poveste de acoperire mare pentru a susține cititori sale, iar Ellie are nevoie de această poveste de acoperire mare pentru a susține cariera.

Și așa, cu o mână de sfaturi in filmul Norocoșii – Lucky Them, ea se stinge în căutarea dragostei ei evaziv, a pierdut. Tagging este de-a lungul lui Charlie (Thomas Haden Church), un frate ciudat a ieșit pe un cuplu de întâlniri cu ani în urmă și reconecteaza cu la un bar. Dintr-o dată milionar dot-com și diletant, Charlie acum se crede un realizator de filme documentare și este de acord să finanțeze investigații Ellie dacă el se poate transforma descoperirile sale intr-un film Norocoșii – Lucky Them. (Alertă spoilere, sorta: Hunt a lor duce la un medalion inspirat și un moment neașteptat de usturime.)