Non-Transferable (2017)

Non-Transferable (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brendan Bradley
Actori: Ashley Clements, Brendan Bradley, Shanna Malcolm
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Non-Transferable

Ceea ce nu m-am așteptat a fost ca acest film să intre într-adevăr în viața mea în momentul perfect cu un mesaj pozitiv și inspirat de speranță și optimism. Uneori, ca milenii, suntem prinși atât de mental de ceea ce ar trebui să se întâmple în viața noastră. Mai degrabă decât ceea ce se întâmplă. Sau mai rău, când lucrurile sunt dificile. Ne simțim atât de prinși de ceea ce se întâmplă încât nu putem vedea cum putem ieși din ea. Acest lucru nu înseamnă că aceste temeri sunt nefondate (nu sunt). Dar este frumos să-ți aduci aminte că lucrurile bune pot să se întâmple în continuare cu lovituri pe drum.

Ca o singură femeie de 33 de ani, fără copii, știu foarte bine ce înseamnă să fii dezamăgit de aspectele legate de “The Dream TM”. Care nu merg așa cum ne-au spus generațiile anterioare dacă ar fi urmat harta de drum pe care au stabilit-o pentru noi. Poate fi greu să te ridici și să te uiți la alte opțiuni. Dar acest film arată că, uneori, trebuie doar să mergeți cu fluxul și să vă lăsați viața pe o cale nouă, chiar dacă este înfricoșător. După cum mi-a spus odată un prieten de-al meu, ceva care s-ar putea simți ca un obstacol acum. Ar putea fi o ocazie perfectă de a vă prinde respirația și de a re-grupa. Și într-adevăr acest mesaj este în centrul acestui film.

Mi-a plăcut folosirea distractivă a social media, spiritul antreprenorial pentru acest film cu Amy. Si cu sentimentul ei de afaceri creator și cred că este o privire răcoritoare asupra mileniilor și cum vedem și interacționăm cu lumea din jurul nostru.