Noaptea si orasul – Night and the City (1992)

Noaptea si orasul – Night and the City (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Irwin Winkler
Actori: Robert De Niro, Jessica Lange, Cliff Gorman
An: 1992
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Noaptea si orasul – Night and the City

Harry Fabian, un avocat ratat si chelnerita Helen au o relatie sentimentala dificila. Harry pierde un caz impotriva unui promotor de box. El incearca sa-si ia revansa, folosind aceleasi mijloace ca cele folosite de adversarul sau. Nu stie nimic despre lumea boxului, dar decide sa devina promotor de box. Intra intr-un joc periculos, ce pune in pericol viata sa si a iubitei sale.

Robert De Niro la 49 de ani un avocat ratat si chelnerita Helen au o relatie sentimentala dificila. Harry pierde un caz impotriva unui promotor de box. El incearca sa-si ia revansa, folosind aceleasi mijloace ca cele folosite de adversarul sau. Nu stie nimic despre lumea boxului, dar decide sa devina promotor de box. Intra intr-un joc periculos, ce pune in pericol viata sa si a iubitei sale .

Un avocat de ambulanță alungător decide să devină promotor de box în New York. Totuși, el intră în conflict cu creditorii de bani și cu mobul local. El descoperă că vorbele și promisiunile sale sunt lipsite de sens dacă nu le poate susține și el se căsătorește în probleme mai profunde cu fiecare cuvânt.

Aceasta este o dramă cheie NY cheie în cariera lui De Niro – mai tipice pentru alimentarea de jos pe care a jucat-o în anii ’70 decât cifrele puternice ale mafiei pe care le-a jucat mai recent. Acest lucru are o senzație de inevitabilitate depresivă – puteți vedea problemele din planurile lui Fabian cu mult înainte de a se întâmplă, oferind filmului o senzație de timp mic încă de la început. Aceasta nu este o poveste despre timpul mic care îl face mare, mai degrabă o poveste a unui hustler care se vorbește într-un colț.