Noaptea mortilor vii – Night of the Living Dead (1990)

Intr-un orasel american izolat din filmul Noaptea mortilor vii – Night of the Living Dead online subtitrat, cateva persoane care se aflau in trecere pe acolo sunt socate sa descopere ca mortii revin la viata si incerca sa faca cat mai multe victime umane. Vizitatorii fac front comun si se adapostesc intr-o casa pentru a astepta dimineata si a gasi o solutie salvatoare. Singura lor sansa pentru a supravietui atacului mortilor vii este sa gaseasca o metoda de a pleca din localitate, dar masinile lor sunt ori stricate ori nu mai au benzina. Vor reusi oare sa se salveze?

Remake-ul din 1990 Noaptea mortilor vii – Night of the Living Dead online subtitrat este aproape identic cu filmul original, avand putine diferente. Personajul Barbra este mult mai activ; ea isi revine rapid din starea de soc si devine o eroina ce-l secondeaza cu succes pe Ben in lupta cu mortii vii. Finalul este complet schimbat de George Romero, fiind mult mai usor de digerat de spectatori decat cel al filmului original.

In ciuda faptului ca este atat de asemanator cu originalul, filmul Noaptea mortilor vii – Night of the Living Dead online subtitrat regizat de Tom Savini este un horror infricosator care-ti ingheata sangele in vine, reusind sa provoace aceleasi senzatii acute de teama.


Regia: Tom Savini
Actori: Tony Todd, Patricia Tallman, Tom Towles
An: 1990
Gen: Groaza
IMDB: 6.9


Night of the Living Dead (1990) Online Subtitrat