No Way to Live (2016)

No Way to Live (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nick Chakwin, David Guglielmo
Actori: Freya Tingley, Tom Williamson, Paul Rae
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-y8IidUUxmU/No.Way.to.Live.2016.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis No Way to Live

No Way To Live este o descoperire rară. Este un Noir în tradiția inovaților literari ai genului – care, la rândul său, a modelat epoca de aur a genului în film. Câteva thrillere moderne fac note de la acești maeștri. Există nuanțe evidente ale postului “Postman Always Rings Twice” al lui James Cain, “Iadul unei femei” de Jim Thompson și chiar “Sora mlaștină” a lui Robert Edmond Alter.

Filmul te va tine in suspans neobosit, incercand sa ghicesc urmatoarea miscare, pe masura ce randamentele si randamentele abunda (dar, important, nu neglijeaza niciodata sa ai un simt normal al umorului). Și Freya Tingley oferă o performanță knock-out ca Nora Thompson. Un turn major.

S-a dovedit a fi o perioadă superioară de suspensie, noir umplut cu o mulțime de răsturnări și transformări pe care nu le veți vedea niciodată. Flavia vizuală se reîntoarce la clasicul Douglus Sirk Melodramas din anii 50. Dar filmul reușește să ia ceea ce a fost odinioară și să o facă din nou și proaspăt.

Coloana sonoră se învârte între rockul din anii 50 și un scor orchestral care vă va ține ocupat și pe marginea scaunului. Dar inima acestui film sunt performantele electrizante ale lui Freya Tingley si ale lui Tom Williamson. Care joaca un cuplu interracial pe drumul in sudul americanului separat.

Chimia lor de pe ecran este la fel de bună ca și ea. Era răcoritoare să vezi o caracterizare atât de detaliată. Care lipsește adesea în lumea modernă a filmului.